Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Бутылочка Canpol Babies (Канпол Бебис) 42/101 стеклянная 240 мл

Код: 10454
Бутылочка Canpol Babies (Канпол Бебис) 42/101 стеклянная 240 мл
Цена от 100.99 до 208.99 грн

Наличие в 3960 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

детство

Форма выпуска

Прочие

Разрешено

для детей

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Бутылочка Canpol Babies (Канпол Бебис) 42/101 стеклянная 240 мл

Состав

Пляшечка з вузьким горлом NIGHT DREAMS 42/101 легка та прозора. Пляшечка виготовлена з високоякісного скла. Дозволяє поєднувати грудне і штучне вигодовування. Пляшечка укомплектована силіконовою універсальною соскою 12 міс+.

  • Ємність - 240 мл.
  • Без бісфенолу-А
  • Продукт не містить Бісфенол A
  • Рекомендований вік 12м+
  • Рекомендований вік з 12 місяців
  • Скло
  • Продукт виготовлено зі скла
  • Можна мити в посудомийній машині
  • Можна мити в посудомийній машині
  • Можна використовувати в мікрохвильовій печі
  • Можна використовувати в мікрохвильовій печі

Пляшечка підходить до електричного молоковідсмоктувача EasyStart та ручного молоковідсмоктувача Basic. Можливість прямого зціджування в пляшечку уможливлює безпечне вигодовування дитини щойно зцідженим молоком матері. Пляшечку можна розкрутити і підігріти рідину в мікрохвильовій печі (пляшка повинна бути відкритою). Пляшечку можна мити в посудомийній машині (макс. температура 65?). Мити соску в посудомийній машині не рекомендується. Фруктові соки або чаї можуть залишати осад або змінювати колір на пляшці/сосці, що не змінює їх властивостей. Пляшкеча виготовлена в Європейському Союзі. УВАГА! Бренд Canpol babies рекомендує грудне вигодовування як найбільш здоровий спосіб годування. Рекомендуємо починати давати молоко в альтернативній формі тільки після консультації з лікарем, або акушеркою, коли грудне вигодовування неможливе або його недостатньо.

Способ применения и дозы

Перед першим використанням розібрані елементи пляшки та соски слід вимити та простерилізувати в окропі. Після кожного використання очищайте пляшку з соскою від залишків їжі, мийте під проточною водою з м’яким миючим засобом, ополосніть та обдайте кип'ятком. Не кип’ятіть і не стерилізуйте пляшку в паровому/електричному стерилізаторі. У пляшці можна розігрівати їжу в мікрохвильовій печі, але пляшка повинна бути відкритою. Пляшку можна мити в посудомийній машині. Не використовуйте для очищення антибактеріальні засоби. Соску можна дезінфікувати в паровому або електричному стерилізаторі. Кип’ятіння і жорстка вода можуть викликати виникнення накипу. Перевіряйте соску перед кожним використанням - огляньте та потягніть її в усіх напрямках. Особливо ретельно перевіряйте соску, коли у дитини є зуби. Викиньте, коли помітите перші ознаки пошкодження. Не закручуйте гвинт пляшечки занадто сильно, оскільки соска може вентилюватися неналежним чином. Перевірте, чи не витікає їжа з кришки. Не збільшуйте отвір у сосці, це зіпсує виріб. Не залишайте соску для годування на відкритому сонячному промінні або близько до джерела тепла та в дезінфікуючих засобах («розчин для стерилізації») довше, ніж рекомендовано, оскільки це може послабити соску. З міркувань безпеки та гігієни ми рекомендуємо замінювати соску на нову макс. кожні 2 місяці. Дуже обережно підігрівайте їжу в мікрохвильовій печі. Пам’ятайте, що пляшка повинна бути відкритою. Підігріту їжу завжди перемішуйте для рівномірного розподілу температури. Перед подачею перевірте температуру.

Увага! Пляшка може бути пошкоджена в результаті падіння або сильного удару. З міркувань безпеки не залишайте дитину без нагляду під час годування. Товар не є іграшкою. Коли пляшка не використовується за своїм прямим призначенням, зберігайте її в недоступному для дитини місці.

Регистрационные данные

Инструкция для: Бутылочка Canpol Babies (Канпол Бебис) 42/101 стеклянная 240 мл

Производитель: Канпол (Польша)

Регистрация: 05.03.02-03/71363

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AY) Другие нетерапевтические вспомогательные продукты

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Бутылочка Canpol Babies (Канпол Бебис) 42/101 стеклянная 240 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: