Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Быстрый Тест АТ-ВИЧ1/2-МБА тест-система №1

Код: 85352
Быстрый Тест АТ-ВИЧ1/2-МБА тест-система №1
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

диагностика

Форма выпуска

Диагностическое

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Быстрый Тест АТ-ВИЧ1/2-МБА тест-система №1

Состав

Тест-набір «АТ-ВІЛ1/2-тест-МБА» призначений для візуального (якісного) швидкого визначення сумарних антитіл (IgG та IgM) до всіх субтипів вірусу імунодефіциту людини (ВІЛ) 1-го та 2-го типів у сироватці, плазмі чи цільній крові людини методом імунохроматографічного аналізу. Тільки для професійного використання.

Принцип методу

Визначення антитіл до ВІЛ 1/2 засновано на методі імунохроматографічного аналізу за типом Captive. Зразок, що тестується, поглинається ділянкою індикаторної зони для внесення зразка, мігрує по капілярам мембрани, на якій імобілізовані рекомбінантні ВІЛ-антиген. При наявності у зразку антитіл до ВІЛ 1/2 останні вступають у реакцію з забарвленим кон’югатом антитіл та утворюють комплекс з імобілізованими на мембрані рекомбінантними ВІЛ-антигенами. Результатом такої реакції є поява кольорової лінії у тестовій зоні (Т). Наявність такої лінії на тестовій ділянці мембрани вказує на позитивний результат, в той час як відсутність її - на негативний результат тесту.

З метою контролю роботи тесту на мембрані буде завжди з’являтися кольорова контрольна лінія (С), яка підтверджує правильність проведення тесту.

Условия хранения

Зберігати та транспортувати тест-набір треба за температури від 2 °С до 30 °С та при рівні відносної вологості не більше 60%. Заморожування, перегрівання та попадання прямих сонячних променів не допускається.

Тест-набір зберігає стабільність до закінчення терміну придатності, який вказаний на упаковці.

Термін придатності – не менше 12 місяців

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Быстрый Тест АТ-ВИЧ1/2-МБА тест-система №1

По этому товару ещё нет отзывов