Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Чай травяной Свободное дыхание с липой по 100 г в пач. с внут. пак.

Код: 82517
Чай травяной Свободное дыхание с липой по 100 г в пач. с внут. пак.
Цена от 60.50 до 65.00 грн

Наличие в 4 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Растительный сбор, пачка

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Чай травяной Свободное дыхание с липой по 100 г в пач. с внут. пак.

Состав

бруньки сосни лісової, квіти бузини чорної, листя мати-й-мачухи звичайної, листя подорожника великого, пагони вересу звичайного, квіти липи серцелистої, листя кропиви дводомної, листя малини червоної, квіти ромашки лікарської.

Особливості фіточаю: трав'яний чай "Вільне дихання" з липою виготовлено з трав, вирощених і дбайливо зібраних на території Карпатських гір поблизу міста Трускавець Львівської області. Унікальність місця зростання трав полягає не тільки в екологічно чистій місцевості, а й у джерелах мінеральної води "Нафтуся". Цілющу силу води вбирають у себе наші трави, набуваючи особливу цінність для споживачів. Найкращі фахівці на кожному етапі виробництва фіточаїв піклуються про те, щоб Ви отримали особливий продукт, якість якого підтверджено відповідними сертифікатами на державному рівні.

Показания

Чай "Вільне дихання" рекомендовано як додаткове джерело натуральних вітамінів і мінеральних речовин у період сезонних застудних захворювань. Сприяє нормалізації функціонування бронхо-легеневої системи. Має загальнозміцнювальні властивості.

Способ применения и дозы

1 ст. ложку залити склянкою окропу, настояти 15-20 хвилин, процідити. Цукор або мед додавати за смаком, готовий фіточай приймати 3 рази на день за 30 хвилин до їди.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Чай травяной Свободное дыхание с липой по 100 г в пач. с внут. пак.

По этому товару ещё нет отзывов