Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Чай травяной Витаминный с шиповником по 100 г в пач. с внут. пак.

Код: 82508
Чай травяной Витаминный с шиповником по 100 г в пач. с внут. пак.
Цена от 57.50 до 77.00 грн

Наличие в 6 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Растительный сбор, пачка

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Чай травяной Витаминный с шиповником по 100 г в пач. с внут. пак.

Состав

плоди шипшини травневого 20 г, листя кропиви дводомної 15 г, плоди яблуні лісової 15 г, родзинки 10 г, листя берези повислої 10 г, трава медунки лікарської 15 г, листя м'яти польової перцевої 15 г.

Особливості чаю: шипшина - ягода сильних духом людей. Величезне вміст вітаміну С у шипшині, навіть сушеному, додасть вашому організму сил і підвищить потенціал бадьорості духу. Тонізує, очищає кровоносну систему, актівізурует мозкову активність, підвищує гемоглобін, покращує роботу серця, підвищує настрій. Ексклюзивний за своїм складом фіточай "Вітамінний" з шипшиною "виготовлений з трав, вирощених і дбайливо зібраних на території Карпатських гір поблизу міста Трускавець Львівської області. Унікальність місця зростання трав полягає не тільки в екологічно чистій місцевості, а й у джерелах мінеральної води" Нафтуся " . Цілющу силу води вбирають в себе наші трави, набуваючи особливу цінність для споживачів. Кращі фахівці на кожному етапі виробництва фіточаёв піклуються про те, щоб ви отримали особливий продукт, якість якого підтверджено відповідними сертифікатами на державному рівні.

Показания

Чай "Вітамінний" з шипшиною рекомендований як додаткове джерело натуральних вітамінів і мінеральних речовин. Сприяє підвищенню імунітету і захисних сил організму, має загальнозміцнюючі властивості.

Способ применения и дозы

1 ст. ложку залити склянкою окропу, настоювати протягом 15-20 хвилин, процідити. Додати цукор або мед за смаком. Вживати фіточай "Вітамінний" 3 рази в день за 30 хвилин до прийому їжі.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Чай травяной Витаминный с шиповником по 100 г в пач. с внут. пак.

По этому товару ещё нет отзывов