Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Чиа черного семена 100 г

Код: 69805
Чиа черного семена 100 г
Цена от 49.00 до 101.60 грн

Наличие в 542 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Растительный сбор, пачка

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Чиа черного семена 100 г

Состав

Насіння Чіа - популярний Суперфуд, який є дуже корисним для організму. Ще понад 500 років тому воно вважалося джерелом здоров'я і краси у стародавніх ацтеків, а сьогодні визнані одними з найбільш корисних продуктів харчування на планеті.

Сучасні дослідження підтверджують високу біологічну цінність насіння Чіа, яке містить величезний комплекс вітамінів, мікроелементів, клітковини, рослинного білка, омега3-кислот і антиоксидантів. У його складі велика концентрація білка і збалансований комплекс незамінних амінокислот, що робить його універсальною їжею для вегетаріанців і веганів. Зміст засвоюваних вуглеводів становить всього один грам на унцію.

Насіння Чіа бувають білими і чорними. Це залежить від кольору рослини, яке дає плоди. За складом і впливу на організм вони практично не відрізняються, проте вважається, що білі містять трохи більше білків, а чорні - антиоксидантів. Крім того, чорні насіння більш популярні за чисто естетичний ефект, який воно утворює на тлі світлих основ (білого молока, рожевого або кремового йогурту).

У харчуванні насіння можна використовувати в цілому або молотом вигляді. Воно має желюючу властивість, тому отримало широке застосування в якості інгредієнта для всіляких десертів з використанням молочних продуктів, фруктів, ягід і тд. Його можна використовувати при алергії на яйця (додаючи в випічку замість яєць) і при непереносимості глютену. Чіа може бути рекомендовані тим, хто не їсть молочку, через те, що містять кальцій, фосфор, магній і білок, необхідні для здоров'я зубів і кісток.

Високий вміст розчинних волокон в насінні Чіа визначають його ефект при схудненні. Поглинаючи рідину, вони розширюються в шлунку, забезпечуючи відчуття ситості і знижуючи кількість з'їдаються калорій. Крім того, клітковина, яким багате насіння, прискорює метаболізм і покращує мікрофлору кишківника.

ЧИНИТЬ ДІЮ:

  • попереджає ризик серцевих захворювань
  • підвищує «хороший» холестерин
  • нормалізує артеріальний тиск
  • розріджує кров
  • запобігає появі тромбів
  • покращує травлення
  • прискорює метаболізм
  • знижує вагу
  • оздоровлює опорно-рухову функцію
  • підтримує імунітет

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до насіння Чіа.

Способ применения и дозы

Вживати від 1 до 3 столових ложок на добу відразу або в декілька прийомів з водою, молоком або кисло-молочними продуктами.

Условия хранения

Зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від світла місці при температурі від 18 ° С до 25 ° С і відносній вологості повітря не більше 75%, 12 місяців з дати виготовлення.

ФОРМА ВИПУСКУ:

Упаковка 100 г

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Чиа черного семена 100 г

По этому товару ещё нет отзывов