Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Цикатридина спрей 125 мл

Код: 67183
Цикатридина спрей 125 мл
Цена от 203.32 до 485.20 грн

Наличие в 865 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

инфицированные повреждения, язвы, раны

Область применения

дерматология

Форма выпуска

Спрей наружный

Разрешено

для детей/для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Цикатридина спрей 125 мл

Состав

Крохмаль алюміній октеніл сукцинат, гексаметилдісілоксан, олія солодкого мигдалю, вітамін Е-ацетат, ксименінова кислота, ефірна олія лимона, ефірна олія чайного дерева, натрієва сіль гіалуронової кислоти, бутан, ізобутан, пропан.

Показания

Спрей для зовнішнього застосування Cicatridina рекомендується як допоміжний засіб для загоєння поверхневих і глибоких ран (саден, порізів, опіків, хірургічних ран, пролежнів і виразок).

Противопоказания

Підвищена чутливість до компонентів препарату.

Застереження

Увага! Легкозаймистий аерозоль. Ємність під тиском: при нагріванні може вибухнути. Тримати подалі від тепла, гарячих поверхонь, іскор, відкритого полум'я та інших джерел займання. Не курити. Не розпиляти на відкритий вогонь або інші джерела загоряння. Не протикати та не спалювати навіть після використання.

Способ применения и дозы

Ретельно очистити оброблювану ділянку перед кожним застосуванням. Перед кожним застосуванням для кращого перемішування порошку добре струсіть ємність, поки не почуєте звук кульки всередині флакона. Під час розпорошення засобу, тримайте флакон вертикально на відстані 10-15 см та стежте, щоб виріб розпорошувався безпосередньо на оброблювану ділянку. Повторіть 2 або 3 рази на день.

Побочные реакции

Використання виробів для місцевого застосування, особливо тривале, може привести до сенсибілізації. Якщо це трапляється або в разі виникнення будь-яких інших побічних ефектів, припиніть лікування і зверніться до лікаря для призначення відповідної терапії.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в захищеному від сонячних променів місці. Зберігати при температурі не вище 50 ° C / 122 ° F. Зберігати в недоступному для дітей місці. Уникати потрапляння в очі. Не ковтати.

Термін придатності стосується тільки медичного виробу в непошкодженій упаковці, що зберігався належним чином. Не застосовувати медичний виріб після закінчення терміну придатності, зазначеного на дні упаковки, в разі якщо упаковка була відкрита або пошкоджена.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Цикатридина спрей 125 мл

По этому товару ещё нет отзывов