Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Цито Тест ФОБ (Cito Test FOB) тест-система №1

Код: 68028
Цито Тест ФОБ (Cito Test FOB) тест-система №1
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

диагностика

Форма выпуска

Прочие

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Цито Тест ФОБ (Cito Test FOB) тест-система №1

Состав

Тест для виявлення гемоглобіну та трансферину у калі є швидким тестом для виявлення людського гемоглобіну і трансферину в зразках калу. Тест є простим неінвазивним скринінговим дослідженням для ранньої діагностики шлунково-кишкової кровотечі.

КОМПЛЕКТНІСТЬ

Надані матеріали

  • Тест-система
  • Пробірка для зразка з розчинником
  • Інструкція

Необхідні, але не надані матеріали

  • Ємність для забору зразка
  • Одноразові рукавички
  • Годинник

Застереження:

  • Для професійної in vitro діагностики.
  • Не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності і в разі пошкодження цілісності упаковки.
  • Всі зразки клінічного матеріалу можуть вважатися потенційно небезпечними і поводитися з ними слід, як з інфікованим матеріалом.
  • Після використання тест слід знищити в контейнері для біологічно небезпечних матеріалів і утилізувати відповідно до чинних санітарних норм і правил.
  • Використовувати для тестування тільки компоненти, надані разом з тестом.
  • Не застосовувати препарат компоненти будь-яких інших комерційних тест-наборів.
  • Під час тестування слід надіти захисний одяг: одноразові рукавички, окуляри і маску.

ОБМЕЖЕННЯ

1. Тест повинен бути проведений протягом 2 годин після відкриття запаяної упаковки.

2. Надлишок зразку калу може стати причиною неправильного результату (з'являються коричневі лінії або відсутня контрольна лінія). Повторіть тестування.

3. Інтенсивність ліній в залежності від концентрації гемоглобіну і трансферину може бути від чіткою, при високому вмісті гемоглобіну/трансферину, до менш інтенсивної, коли концентрація гемоглобіну/трансферину наближається до рівня чутливості тесту.

4. Тест для виявлення гемоглобіну та трансферину у калі придатний тільки для тестування зразків людини. Будь-які інші зразки не підходять для тестування. Якість тестування залежить від якості зразка клінічного матеріалу, тому важливо підготувати зразок належним чином.

5. Позитивний результат тесту свідчить про наявність гемоглобіну і/або трансферину в зразку калу, проте, причина появи його може бути різною: колоректальна кровотеча, геморой, гематурія або подразнення шлунка. Наявність прихованої крові в калі слід підтвердити додатковими діагностичними процедурами для того, щоб визначити
точну причину і джерело крові в калі.

6. Негативний результат тесту не виключає кровотечі, так як деякі поліпи і колоректальні злоякісні пухлини можуть кровоточити періодично чи зовсім не кровоточити протягом певної стадії захворювання. Крім того, кров може нерівномірно розподілятися в зразку калу.

Способ применения и дозы

ЗАБІР І ПІДГОТОВКА ЗРАЗКУ

Зразки фекалій слід збирати в чисту ємність. Зразки можуть зберігатися в холодильнику (2-8 °С) протягом 7 днів. Для тривалого зберігання (максимально - 6 місяців) зразки повинні зберігатися при температурі -20 ° С. В такому випадку зразки повинні бути розморожені і доведені до кімнатної температури перед тестуванням. Гомогенізувати зразки фекалій перед дослідженням слід з граничною ретельністю.

Приготування зразку:

1. Зніміть з пробірки, що містить розчинник, кришечку з паличкою, за допомогою якої візьміть невелику кількість зразка з чотирьох різних ділянок (приблизно 150 мг) і внесіть його в пробірку для тестування. У разі, якщо зразок рідкий, візьміть 150 мкл фекалій за допомогою мікропіпетки.

2. Закрийте пробірку з розчинником та зразком фекалій. Струсіть пробірку для того, щоб отримати однорідну суспензію зразку. Пробірка з розведеним зразком може зберігатися в холодильнику (2-8 °С) протягом 7 днів до проведення тестування.

Увага: пацієнтам не слід збирати зразок калу під час менструації, кровотечі з гемороїдальних вузлів, гематурії і після надмірного напруження під час дефекації.

ПРОЦЕДУРА ТЕСТУВАННЯ

Перед тестуванням доведіть тест і зразки клінічного матеріалу до температури 15-30 °С. Не відкривайте упаковку тесту до повної підготовки до проведення тестування. Існує два варіанти проведення тестування:

А) Використання тест-системи в якості тест-картки:

1. Тримаючись за незапаяну сторону тесту, відкрийте, знімаючи верхній шар фольги. Не виймайте тест з блістерної упаковки і використовуйте якомога швидше.

2. Струсніть пробірку для того, щоб отримати однорідну суспензію зразку. Зріжте кінчик кришечки пробірки.

3. Покладіть одну упаковку блістер-тесту горизонтально. Нанесіть точно 5 крапель або 150 мкл на білу ділянку тесту. Уникайте потрапляння твердих частинок калу.

4. Інтерпретацію результату проведіть на 10 хвилині. Не беріть до уваги результати тестування, отримані пізніше, ніж через 10 хвилин.

В) Використання тест-системи в якості тест-смужки:

1. Тримаючись за незапаяну сторону тесту, відкрийте, знімаючи верхній шар фольги.

2. Струсніть пробірку для того, щоб отримати однорідну суспензію зразку. Зріжте кінчик кришечки пробірки.

3. Внесіть 10 крапель суспензії в іншу пробірку для тестування. Тримаючи тест-смужку вертикально, занурте її білим кінцем в зразок, не опускаючи нижче межі занурення, вказаного на тесті стрілками.

4. Інтерпретацію результату проведіть на 10 хвилині. Не беріть до уваги результати тестування, отримані пізніше, ніж через 10 хвилин.

ІНТЕРПРЕТАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТУ

Негативний результат: з'явиться тільки одна контрольна лінія зеленого кольору.

Позитивний результат на гемоглобін і трансферин: на додаток до зеленої контрольної лінії в зоні результату з'являться червона і блакитна тестові лінії.

Позитивний результат на гемоглобін: на додаток до зеленої контрольної лінії в зоні результату з'явиться ще блакитна тестова лінія.

Позитивний результат на трансферин: на додаток до зеленої контрольної лінії в зоні результату з'явиться ще червона тестова лінія.

Недійсний тест: повна відсутність контрольної лінії незалежно від наявності або відсутності тестової лінії. Найбільш ймовірними причинами відсутності контрольної лінії є недостатня кількість зразку, неправильна техніка виконання тестування або псування реагентів. Повторно ознайомтеся з процедурою тестування та повторіть дослідження з новим тестом. Якщо проблема залишається, припиніть тестування та зв'яжіться з дистриб'ютором.

Условия хранения

Зберігати тест герметично упакованим при температурі 2-30 ° С. Тест зберігає стабільність до закінчення терміну придатності, зазначеного на блістері.

Термін придатності тесту складає 24 місяці. Тест повинен знаходитися в закритій упаковці (блістері) до моменту використання. Не заморожувати.

Перехресна реактивність

При дослідженні тесту не виявлено перехресної реактивності до інших маркерів, які можуть бути присутніми в фекаліях, зокрема до бичачого і свинячого гемоглобіну і трансферрину, кальпротектіну людини, гемоглобіну людини (при визначенні трансферину), лактоферину людини, трансферрину людини (при визначенні гемоглобіну).

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Цито Тест ФОБ (Cito Test FOB) тест-система №1

По этому товару ещё нет отзывов