Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Цито Тест на Хеликобактер Пиллори (Cito Test H.Pylori Ag) тест-система №1

Код: 63771
Цито Тест на Хеликобактер Пиллори (Cito Test H.Pylori Ag) тест-система №1
Цена от 255.18 до 475.80 грн

Наличие в 1028 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Прочие

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Цито Тест на Хеликобактер Пиллори (Cito Test H.Pylori Ag) тест-система №1

Состав

Тест для виявлення H. pylori є однокроковим імунохроматографічним аналізом для якісного виявлення антигенів H. pylori у зразках фекалій.

Достовірність тесту (чутливість - 94%, специфічність - 99%) порівнянна зі стандартними клінічними методами діагностики хелікобактерної інфекції: саме тому CITO TEST H. Pylori Ag використовують у своїй роботі багато гастроентерологи з усієї України. Тест давно використовується вітчизняними гастроентеролога для контролю антигелікобактерної терапії, а також сімейними лікарями для скринінгу пацієнтів з підозрою на гастрит або виразку шлунка.

У разі позитивного результату слід обов'язково проконсультуватися з лікарем.

Комплектація тест системи CITO TEST H. pylori

• Тест на антиген хелікобактер пілорі - 1 шт.
• Пробірка з розчинником - 1 шт.
• Інструкція на українській мові
• Одноразові рукавички - 1 пара.
• Ємність для забору зразка фекалій - 1 шт.

Показания

Захворювання і різноманітні дисфункції органів шлунково-кишкового тракту зустрічаються чи не у кожного першого дорослої людини. Звичайно, це не означає, що всі 100% населення планети страждають від гастриту або неодмінно захворіють виразкою шлунка - дуже часто в порушеннях травної функції винні не бактерії, а елементарні похибки в дієті. Але тест на хелікобактер однозначно знадобитися тим, хто відзначає наступні тривожні симптоми:

Пройти швидкий тест на хелікобактер рекомендують всім, хто відчуває дискомфортні або хворобливі відчуття в області шлунка. Тривожні симптоми, які свідчать про необхідність такої діагностики, зводяться до наступних:

  • поява нападів печії або посилення вже наявних;
  • відчуття тяжкості в шлунку;
  • повторювані болі в області шлунка, нерідко проходять після прийому їжі;
  • ранкові болі на голодний шлунок.

Для виявлення хелікобактерної інфекції на сьогоднішній день використовується кілька способів:

  • Тест на наявність антитіл в крові. Аналіз крові показує, утворилися в організмі антитіла до бактерій Helicobacter pylori - їх наявність означає присутність збудника і, відповідно, ризики для здоров'я.
  • Дихальний тест, який заснований на біохімічному методі визначення наявності в організмі хелікобактер по уреазной активності бактерії. Цей тест може показати, Helicobacter pylori не тільки присутність патогенна, а й ефективність антихелікобактерної терапії. Дихальний тест незручний тому, що вимагає спеціальної підготовки: утримання від прийому деяких продуктів харчування, куріння, прийому спиртних напоїв. Також перед проходженням необхідно випивати спеціальну рідину. Також для його проходження доводиться звертатися в спеціалізовані клініки.
  • Фекальний тест. Антиген, присутній у фекаліях, також вказує на присутність хелікобактерної інфекції, дозволяє оцінити ефективність лікування, спрямовану на усунення Helicobacter pylori або підтвердити попередньо поставлений діагноз. Фекальний тест на хелікобактер рівноцінний за достовірності і значущості дихального, однак значно перевершує його по зручності та доступності.

І перш за все, немає необхідності звертатися в спеціальні клініки.

На щастя, для того щоб визначити наявність цього небезпечного збудника, в наші дні вже не потрібно записуватися в лабораторію на аналіз, стояти в черзі і проходити складну підготовку: сьогодні все це можна зробити вдома!

Однозначно серед всіх подібних діагностичних інструментів вигідно відрізняється фекальний, оскільки для його проведення не потрібно ретельно готуватися - такий метод не вимагає прима спеціальних допоміжних засобів, забору крові або проковтування зонда. Фекальний метод визначення хелікобактерної бактерії відрізняється такий елегантною простотою, що його навіть задіяли в розробці домашніх діагностичних систем. Для проведення аналіз на дому досить зібрати «біоматеріал» і провести аналіз, дотримуючись інструкції - і результат постане перед очима вже через 10 хвилин!

При виборі тесту на хелікобактер неодмінно слід враховувати наступні критерії:

  • достовірність методу (чутливість і специфічність);
  • доступність (як фінансова, так і вільне наявність в аптеках або можливість доставки);
  • зручність проведення аналізу (без допомоги медичного фахівця та спеціального обладнання).

Як правило, домашній тест на хелікобактер «розшифрувати» не складніше, ніж звичні «смужки» для визначення вагітності: одна лінія (зелена) означатиме відсутність збудника, а дві (зелена плюс червона) - вказувати на високу ймовірність наявності хелікобактерної інфекції в організмі. Тут варто сказати, що при виборі тесту на хелікобактер слід орієнтуватися на його чутливість, тобто на те, наскільки він буде «говорити» правду. Саме тому варто вибирати продукти від перевірених відомих виробників і десятою дорогою обходити невиразні бренди, так як їх аналізи часто схильні прибріхувати.

Способ применения и дозы

Забір зразків фекалії для визначення бактерій хелікобактер пілорі

Матеріалом для дослідження є фекалії людини з підозрою на хелікобактерну інфекцію.
Забір зразків слід проводити в чисту ємність після чого бажано відразу провести дослідження. Також зразки можуть зберігатися в холодильнику (2-8?С) протягом 1-2 днів. Для тривалого зберігання (до 1 року) зразки повинні зберігатися при температурі -20 градусів. В даному випадку перед тестуванням зразки повинні бути розморожені і доведені до кімнатної температури.

Приготування зразка (фекалії).

1. Зніміть з пробірки для зразка кришечку  і, використовуючи паличку, візьміть зразок фекалій в кількості 50 мг. (Розміром приблизно з сірникову головку) з чотирьох різних ділянок і внесіть в пробірку. Якщо зразок фекалій рідкий, за допомогою піпетки візьміть 125 мкл зразка і внесіть в пробірку .
2. Закрийте пробірку з розчинником та зразком і струсіть для того, щоб отримати однорідну суспензію.

Процедура тестування експрес тест на Хелікобактер пілорі:

Доведіть тест і зразки фекалій до температури 15-30 градусів перед тестуванням. Не відкривайте упаковку, перш ніж ви не готові до проведення аналізу.
1. Дістаньте тест-касету з індивідуальної упаковки безпосередньо перед тестуванням.
2. Струсніть пробірку зі зразком для того, щоб отримати однорідну суспензію.
3. Візьміть пробірку зі зразком і відламайте кінчик кришечки . Внесіть 3 краплі отриманого зразка в віконце S на тест-касеті. Уникайте попадання твердих частинок з рідиною у вікно тест-касети.
4. Облік результату тестування проведіть на 10 хвилині. Увага! Якщо вздовж мембрани тесту затікання рідини не відбулося, перемішайте зразок, для якого створено віконце касети, за допомогою палички. Якщо і після цього просування рідини не відбулося, внесіть краплю розчинника в віконце тесту поки не побачите просування рідини вздовж мембрани.

У разі, якщо зазначені інструкції не вплинули на просування води по мембрані, тоді отриманий зразок центрифугують і виконайте тестування з новою тест-касетою. Для цього внесіть на 3 краплі супернатанта в лунку S на тест-касеті. Облік результату тестування проведіть на 10 хвилині. Не приймайте до уваги результат після 10 хвилин.

Негативний результат: тільки одна контрольна (С) лінія зеленого кольору з'явиться у віконці результату.
Позитивний результат: на додаток до зеленої контрольної лінії також з'явиться чітка червона тестова (Т) лінія у віконці результату.
Недійсний результат: відсутність зеленої контрольної лінії незалежно від появи чи відсутності червоної лінії. Недостатня кількість зразка, неправильна техніка виконання тестування або псування реагентів є ймовірними причинами відсутності контрольної лінії. Дивіться техніку виконання і повторіть процедуру тестування з новим тестом.

Примітка до інтерпретації результату тест-системи х. пілорі.
Інтенсивність забарвлення тестовій ділянці у віконці результату залежить від концентрації антигенів у зразку. Однак, ні кількісний вміст, ні ступінь підвищення антигенів неможливо визначити даними якісним тестом. 

Якщо людина приймає деякі групи препаратів, для цієї процедури все ж буде потрібно мінімальна підготовка.

  • Необхідно уникати прийому антибіотиків або ліки, що містять вісмут протягом 1 місяця до проведення цього виду аналізу.
  • Також не слід приймати препарати з групи інгібіторів протонної помпи (наприклад, омепразол) протягом 2 тижнів до проведення аналізу.

Условия хранения

Зберігати тест запакованим при температурі 2-30 градусів

Тест стабільний до моменту закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Тест повинен знаходиться в закритому пакеті до моменту використання. Не заморожувати.

Термін придатності 24 місяці.

Регистрационные данные

Инструкция для: Цито Тест на Хеликобактер Пиллори (Cito Test H.Pylori Ag) тест-система №1

Производитель: Фармаско (Украина)

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V04) Диагностические препараты

(V04C) Другие диагностические препараты

(V04CX) Другие диагностические препараты

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Цито Тест на Хеликобактер Пиллори (Cito Test H.Pylori Ag) тест-система №1

По этому товару ещё нет отзывов