Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Цито Тест на Гепатит C (Cito Test СHcv) тест-система №40

Код: 52063
Цито Тест на Гепатит C (Cito Test СHcv) тест-система №40
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

диагностика

Форма выпуска

Прочие

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Цито Тест на Гепатит C (Cito Test СHcv) тест-система №40

Состав

Гепатит C - антропонозне вірусне захворювання з парентеральним механізмом зараження, найбільш часто протікає у вигляді посттрансфузійного гепатиту з переважанням безжовтяничних і схильне до хронізації. Гепатит С називають «ласкавим вбивцею» через здатність маскувати справжню причину під виглядом безлічі інших захворювань.

CITO TEST HCV - тест-система Імунохроматографічна для виявлення вірусу гепатиту С.

Матеріал: кров, сироватка, плазма.

Комплект поставки cito test гепатит c:
- тест-касета з реагентом - 1 шт.
- піпетка - 1 шт.
- буфер з рідиною - 1 шт.
- автоматичний стерильний ланцет (голка) - 1 шт.
- рукавички одноразові стерильні - 2 шт.
- візуальна інструкція
- інструкція на Українській мові.

Показания

Вірус гепатиту С є оболонковим вірусом малих розмірів, генетичний матеріал якого представлений однонитковою РНК позитивної полярності. Достовірно відомо, що даний вірус є збудником гепатиту С. Антитіла до вірусу виявлені у 80% пацієнтів з підтвердженим діагнозом гепатиту С. Звичайним методом не вдається виділити цей вірус у культурі клітин або спостерігати його в електронному мікроскопі. Клонування вірусного генома дозволило розробити серологічні тести, в яких використовуються рекомбінантні антигени. Порівнюючи з першим поколінням ІФА тестів на HCV, в яких використовується один тип рекомбінантних антигенів, в нових серологічних тестах з метою уникнення неспецифічної перехресної реактивності і для підвищення чутливості до а HCV антитіл, використовуються декілька типів антигенів у вигляді рекомбінантного протеїну та / або синтетичних пептидів.

CITO TEST HCV є швидким імунохроматографічним тестом для якісного визначення антитіл до вірусу гепатиту С в зразку цільної крові, сироватки або плазми. У тесті використовується комбінація часток, вкритих протеїном А та рекомбінантних протеїнів вірусу для вибіркового виявлення антитіл до вірусу гепатиту С в досліджуваному зразку. У тесті використовуються рекомбінантні протеїни вірусу, закодовані генами як структурних, так і неструктурних протеїнів.

Способ применения и дозы

Матеріалом для дослідження може бути цільна кров (з вени або пальця), сироватка або плазма.
Для відбору капілярної крові з пальця необхідно:
• помити руки пацієнта водою з милом або протерти змоченою в спирті ваткою, висушити;
• рухами від зап'ястя до кінчиків пальців розім'яти середній або безіменний палець, не торкаючись місця проколу;
• проколоти шкіру стерильним одноразовим ланцетом, витерти першу краплю крові;
• м'яко масажуючи палець, досягти утворення достатньої краплі крові;
• відібрати одноразовим пластиковим піпеткою приблизно 20 мкл крові, уникаючи утворення бульбашок, і внести весь об'єм крові в лунку (S) тест-касети.

Дослідження капілярної крові необхідно проводити негайно після забору. Така кров не підлягає зберіганню для подальшого дослідження з тестами CITO TEST HCV. Для отримання сироватки збирають кров в ємність без антикоагулянту, дають крові згорнутися, відокремлюють сироватку якомога швидше, щоб уникнути гемолізу і переносять в окрему пробірку.

Для отримання плазми кров збирають в ємність з антикоагулянтом (гепарин ЕДТА). Після осідання формених елементів (центрифугируют при 1500-300 об/хв.), Що утворилася плазму переносять в окрему пробірку.

Зразки сироватки та плазми крові можуть зберігатися протягом 3 днів при температурі 2-8 С, для тривалого зберігання використовують температурний режим -20 град. Перед тестуванням заморожені зразки розморожують і ретельно перемішують. Допускається одноразове заморожування-розморожування зразків сироватки та плазми крові.
Цілісна венозна кров, може зберігатися при температурі 2-8 С і використовуватися для тестування протягом двох днів. Цілісна венозна кров не підлягає заморожуванню для подальшого дослідження з використанням тестів CITO TEST HCV.

Процедура тестування гепатиту з:
1. Приготувати всі необхідні для дослідження матеріали: годинник, тест-систему, зразок крові.
2. Довести тест-касету, зразок крові, буфер до кімнатної температури (15-30 С).
3. Відкрити запаяний пакет, дістати тест-касету і піпетку з запаяного пакета та негайно використати.
4. Перевірити наявність маркування «HCV» на тест-касеті.
5. При дослідженні зразків сироватки та плазми:
а) використовуючи лабораторну піпетку: внести 10 мкл сироватки або плазми в лунку (S) на касеті, потім додати 2 краплі буферу (приблизно 80 мкл) і почати відлік часу. Уникати попадання бульбашок повітря в лунку.
б) використовуючи одноразову піпетку: тримаючи піпетку вертикально, внести 1 краплю сироватки або плазми (приблизно 10мкл) в лунку (S) на касеті, потім додати 2 краплі буферу (приблизно 80 мкл) і почати відлік часу.
6. При дослідженні зразків цільної венозної крові:
а) використовуючи лабораторну піпетку: внести 20 мкл цільної венозної крові в лунку (S) на касеті, потім додати 2 краплі буферу (приблизно 80 мкл) і почати відлік часу. Уникати попадання бульбашок повітря в лунку.
б) використовуючи одноразову піпетку для зразка: тримаючи піпетку вертикально, внести 2 краплі цільної венозної крові (приблизно 20мкл) в лунку (S) на касеті, потім додати 2 краплі буферу (приблизно 80 мкл) і почати відлік часу.
7. При дослідженні зразків капілярної крові: відібрану піпеткою кров внести в лунку (S) на пристрої в обсязі 2 крапель (20мкл), потім додати 2 краплі буфері (приблизно 80 мкл) і почати відлік часу.
8. Інтерпретацію результатів тестування провести через 10 хвилин після внесення зразків в лунку (S) медичного виробу. Не підлягає інтерпретації результат тестування після 20 хвилин.

Позитивним вважається результат при появі двох чітких ліній червоного кольору. Одна лінія повинна з'явитися в контрольній зоні (С), друга - в тестовій зоні (Т) тесту. Інтенсивність забарвлення лінії на тестовій ділянці (Т) може змінюватися в залежності від концентрації антитіл до вірусу гепатиту С в досліджуваному зразку. Поява лінії червоного кольору будь-якої інтенсивності в тестовій зоні (Т) інтерпретується як позитивний результат тестування на якісне виявлення антитіл до вірусу гепатиту С.

Негативним вважається результат при появі однієї чіткої лінії червоного кольору в контрольній зоні (С) тесту. Лінія червоного або рожевого кольору на тестовій ділянці (Т) відсутній.

Недійсним вважається результат при відсутності лінії червоного кольору в контрольній зоні (С) тесту. Причиною недійсного результату тестування може бути недостатня кількість досліджуваного зразка, недотримання процедури тестування, недотримання термінів придатності та умов зберігання швидких тестів. При отриманні недійсного результату тестування необхідно повторити дослідження з використанням іншої тест-касети.

Условия хранения

Тест можно хранить и транспортировать при комнатной температуре или в холодильнике при температуре от 2 С до 30 С.

Тест стабилен до окончания срока годности, указанного на герметичной упаковке. Срок годности – 24 месяца с момента производства.

Тест должен находиться в герметичной упаковке до момента использования.

Не замораживать.

Не использовать после истечения срока годности.

Регистрационные данные

Инструкция для: Цито Тест на Гепатит C (Cito Test СHcv) тест-система №40

Производитель: Фармаско (Украина)

Регистрация: 23

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V04) Диагностические препараты

(V04C) Другие диагностические препараты

(V04CX) Другие диагностические препараты

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Цито Тест на Гепатит C (Cito Test СHcv) тест-система №40

По этому товару ещё нет отзывов