Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Цитопан капс. 0,4 г №60

Код: 69931
Цитопан капс. 0,4 г №60
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Цитопан капс. 0,4 г №60

Состав

Gорошок слоєвища ламінарії – 200,0 мг, порошок антлерів зрілих північних оленів – 80,0 мг, допоміжні речовини.

Ламінарія — створений природою, ідеально збалансований комплекс, що містить в своєму складі вітаміни, білкові речовини, альгінову кислоту та її солі, полісахариди, близько 40 мікро- і макроелементів. Особливо вона багата йодом, який міститься в органічній формі, що впливає на його засвоєння організмом людини. Йод – єдиний мікроелемент, який бере участь у синтезі гормонів щитовидної залози, покращує асиміляцію білка, засвоєння фосфору, кальцію і заліза, активізує ряд ферментів.

Склад пантів (антлерів) — це амінокислоти, колаген, вітаміни, макро- і мікроелементи. Серед макроелементів у складі пантів – залізо, кальцій і магній, натрій, фосфор і калій. Мікроелементи у пантах – марганець, селен, кобальт, мідь і цинк, а також йод.
Біохімічний склад молодих рогів забезпечує наступні властивості: загальнозміцнюючі і тонізуючі; загоюючі і протизапальні; знижують тиск; зміцнюють і стимулюють імунітет; підвищують працездатність, фізичну і розумову.
Крім цього, панти – відмінний природний антидепресант, який не викликає жодного звикання, і адаптоген – допомагає організму адаптуватися у нових умовах.

Показания

Рекомендується як додаткове джерело макро- і мікроелементів. Сприяє нормалізації обміну речовин і підвищенню захисних сил організму до дії несприятливих чинників навколишнього середовища. Має антиоксидантні, гепатопротекторні та адаптогенні властивості.

«Цитопан» надає сприятливий ефект на організм людини:
сприяє підвищенню імунітету і захисних сил організму при застудних захворюваннях;
благотворно впливає на головний мозок, сприяє поліпшенню пам’яті, концентрації уваги, запобіганню розвитку старечого недоумства;
стимулює роботу серцево-судинної системи, підвищує скоротність міокарда, коригує порушення мікроциркуляції і ендотелію судин, зменшує тахікардію та екстрасистолію, підвищує тонус ослаблених судин і знімає спазм периферичних судин (усуває головний біль, парестезії в руках і ногах), знижує ймовірність розвитку атеросклерозу, сприяє поліпшенню кровообігу і лімфовідтоку; сприяє омолодженню організму, поліпшенню функціонального стану шкіри, нігтів, стимулює ріст волосся і перешкоджає їх випадінню; стимулює виведення з організму радіонуклідів; позитивно впливає на ендокринну систему (щитовидну і статеві залози); бере участь у процесах терморегуляції, зменшує негативний вплив кліматометеорологічних чинників, має адаптогенну дію;
нормалізує кислотність, знімає больові і диспептичні прояви, має жовчогінну дію; сприяє поліпшенню кровообігу в органах малого тазу, позитивно впливає на сечовиділення, знімає біль і спазми при гломерулонефриті, сечокам’яній хворобі, циститі, уретриті; підвищує потенцію у чоловіків, попереджає розвиток аденоми передміхурової залози.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів, діти до 12 років, особам із захворюваннями щитовидної залози, серцево-судинною патологією і підвищеним згортанням крові, вагітним і жінкам, що годують немовля

Способ применения и дозы

Дорослим по 1-2 таблетки або по 1 капсулі 2 рази на день під час вживання їжі протягом 1-2 місяців. Курс повторити 2-3 рази на рік.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Цитопан капс. 0,4 г №60

По этому товару ещё нет отзывов