Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Цитроиммунал Беби таблетки по 180 мг №30

Код: 69593
Цитроиммунал Беби таблетки по 180 мг №30
Цена от 113.02 до 113.02 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

иммуномодулятор, общеукрепляющее действие

Область применения

иммунология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей

Детям с

с 3 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Цитроиммунал Беби таблетки по 180 мг №30

Состав

Склад однієї таблетки: екстракт грейпфруту - 31,5 мг (mg), екстракт евкаліпту - 15,3 мг (mg), вітамін С - 9,9 мг (mg), вітамін Д3 - 1,25 мкг (µg).

Допоміжні речовини: лактоза, МКЦ (Е 460), кальцію стеарат (Е 470), крохмаль, цукор, ПВП (Е 1201), аеросил (Е 551), магнію карбонат (Е 504), титану діоксид (Е 171), барвники Е110, Е 102, тальк (Е 553b), віск бджолиний (Е 901), вода.

Дієтична добавка «Цитроімунал Бебі» - натуральний засіб для зміцнення імунітету.

Її основу складає натуральний екстракт червоного грейпфрута (активна діюча речовина не менше 90%) – багате джерело біофлавоноїду нарингіна. Саме він надає грейпфруту гіркий смак. Має унікальні властивості «природного антибіотика», проявляє фунгіцидну, антибактеріальну та виражену антиоксидантну дію. Екстракт евкаліпта - пригнічує зростання і розвиток патогенних мікроорганізмів.

Додатковими компонентами добавки дієтичної «Цитроімунал Бебі» є вітаміни С і D, завдяки яким посилюються корисні властивості рослинних екстрактів. Вітаміни – це низькомолекулярні біологічно активні речовини, що забезпечують нормальний перебіг біохімічних і фізіологічних процесів в організмі. Вітаміни С і D грають важливу роль в життєдіяльності організму, роблять значущий вплив на організм в цілому і імунну систему зокрема. Компоненти Дієтичної добавки «Цитроімунал Бебі» збільшують стійкість до інфекцій, стимулюють роботу імунних клітин (макрофагів), індукцію ендогенного інтерферону, є потужними антиоксидантами, грають важливу роль в регуляції окислювально-відновних процесів, беруть участь в обміні фолієвої кислоти та заліза, мають протизапальну дію, є факторами захисту організму від наслідків стресу, підсилюють репаративні процеси.

Показания

Може бути рекомендовано як додаткове джерело комплексу флавоноїдів і вітамінів з метою:

  • підвищення опірності, тонусу організму;
  • антиоксидантного захисту;
  • зміцнення стінок кровоносних капілярів.
  • Має загальнозміцнюючі властивості;

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Противопоказания

Діти до 3 років, індивідуальна чутливість до окремих компонентів продукту.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану денну кількість. Продукт не є замінником для різноманітного та збалансованого харчування і здорового способу життя.

Способ применения и дозы

Дітям від 3 до 6 років по 1 таблетці 1-2 рази на день, від 6 до 12 років по 2 таблетки 1-2 рази на день під час вживання їжі.

Термін вживання: 7-14 днів. За необхідності вживання можна повторити, після консультації з лікарем.

Условия хранения

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці, за температури від 0°С до 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%, в недоступному для дітей місці.

Не є лікарським засобом.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Цитроиммунал Беби таблетки по 180 мг №30

По этому товару ещё нет отзывов