Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Цитроиммунал Беби капли 15 мл в бут.

Код: 69852
Цитроиммунал Беби капли 15 мл в бут.
Цена от 95.10 до 95.10 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

иммуномодулятор, общеукрепляющее действие

Область применения

иммунология

Форма выпуска

Жидкости внутрь

Разрешено

для детей

Детям с

с 4 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Цитроиммунал Беби капли 15 мл в бут.

Состав

Склад 100,0 мл (ml): екстракт грейпфрута - 1,0 г (g), (в перерахунку на нарингін - 0,98 г(g)), вітамін С - 3,0 г (g); допоміжні речовини: цукор, натрію бензоат (Е211), калію сорбат (Е202), пропіленгліколь (Е1520), вода очищена q.s.

Розчин «Цитроімунал Бебі» - натуральний засіб для підтримки та зміцнення імунітету у дітей.

Її основу складає натуральний екстракт червоного грейпфрута (активна діюча речовина не менше 90%) - багате джерело біофлавоноїду нарингіна. Саме він надає грейпфруту гіркий смак. Має унікальні властивості «природного антибіотика», фунгіцидні та антибактеріальні властивості. Виявляє також виражену антиоксидантну дію.

Додатковим компонентом добавки дієтичної «Цитроімунал Бебі» є вітамін С, завдяки якому посилюються корисні властивості рослинного екстракту. Вітамін С - це біологічно активна речовина, грає важливу роль в життєдіяльності організму, надає значущий вплив на організм в цілому та імунну систему зокрема. Компоненти дієтичної добавки «Цитроімунал Бебі» збільшують стійкість до інфекцій, стимулюють роботу імунних клітин (макрофагів), індукцію ендогенного інтерферону, є потужними антиоксидантами, грають важливу роль в регуляції окислювально-відновних процесів, мають протизапальну дію, є факторами захисту організму від наслідків стресу.

Показания

Добавка дієтична може бути рекомендована в якості додаткового джерела біофлавоноїдів і вітаміну С. Сприяє загальному зміцненню організму, підвищенню імунітету при сезонних застудних захворюваннях.

Перед вживанням рекомендовано проконсультуватися у лікаря.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів продукту, діти до 4-х років.

Условия хранения

Зберігати в сухому, прохолодному, захищеному від світла місці при температурі від 0° C до 25° С і відносній вологості повітря не більше 75% в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

24 місяці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Цитроиммунал Беби капли 15 мл в бут.

По этому товару ещё нет отзывов