Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Де-Таура таблетки №30 (15х2)

Код: 85322
Де-Таура таблетки №30 (15х2)
Цена от 529.74 до 714.99 грн

Наличие в 249 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

заболевания печени и желчных путей

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Де-Таура таблетки №30 (15х2)

Состав

Тауроурсодеоксихолієва кислота (TUDCA), загущувачі (мікрокристалічна целюлоза, гідроксипропілметилцелюлоза, гідроксипропілметилцелюлоза високої в'язкості, двоосновний фосфат кальцію), глазуруючий агент (діоксид кремнію), стабілізатор (кукурудзяний крохмаль), антиспікаючий агент (магнію стеарат), плівкоутворююча суміш (AquaPolish® F white 019.160 MS, що містить: загущувачі (гіпромелоза, ізомальт), барвник (карбонат кальцію), стабілізатор (стеаринова кислота)), барвник (хлорофілу мідні комплекси). Без ГМО.

Рекомендована щоденна порція містить:

1 таблетка

2 таблетки

Тауроурсодеоксихолієва кислота

250 mg (мг)

500 mg (мг)

 

Показания

Дієтична добавка до раціону харчування – додаткове джерело тауроурсодеоксихолієвої кислоти (ТУДХК). Науково доведено, що ТУДХК сприяє підтримці нормального функціонування гепатобіліарної системи, детоксикаційної функції печінки та оптимальних властивостей жовчі, процесів її утворення та виділення, обміну жовчних кислот та ліпідів, в тому числі і холестерину. Також ця біологічно активна речовина підтримує нормальні процеси травлення та енергетичного метаболізму, фізіологічної регенерації гепатоцитів печінки та підвищує їх адаптивні властивості; сприяє захисту клітин від потенційних шкідливих речовин, що можуть утворитися в організмі людини під час оксидативного стресу та речовин із зовнішнього середовища та їжі.

Тауроурсодеоксихолієва кислота (TUDCA/ТУДХК), що входять до складу ДЕ-ТАУРА, це природна високогідрофільна жовчна кислота, яка є таурин кон'югованою формою урсодезоксихолієвої кислоти (UDCA/УДХК) та згідно з загальнодоступними літературними джерелами, має наступні властивості:

  • захищає та відновлює клітини печінки, а також клітини внутрішньопечінкових та позапечінкових жовчних протоків;
  • регулює нормальний склад жовчі, процес її синтезу та активує виділення жовчних кислот з гепатоцитів;
  • попереджує утворення холестеринових жовчних каменів та зменшує їх за рахунок обмеження всмоктування холестерину в кишківнику, секреції його у жовч та розчинення кристалів холестерину в жовчі;
  • зменшує рівень токсичних гідрофобних жовчних кислот та підтримує нормальну детоксикаційну функцію печінки;
  • зменшує рівень загального холестерину в сироватці крові;
  • пригнічує накопичення ліпідів в клітинах;
  • послаблює окислювальний стрес та регулює баланс запальної реакції в організмі;
  • запобігає передчасній загибелі клітин, тобто пригнічує їх апоптоз, за рахунок впливу на мітохондріальний шлях загибелі клітин (зменшення вироблення АФК, стресу ендоплазматичного ретикулуму, активації каспази та модуляція внутрішньоклітинного рівеня кальцію);
  • регулює секрецію інсуліну, покращує чутливість клітин до нього та підвищує толерантность до глюкози;
  • покращує процеси травлення та сприяє засвоєнню жиророзчинних вітамінів A, D, E і K;
  • сприяє нормалізації мікробіоти кишківника, пригніченню патогенних мікроорганізмів та регуляції корисного співвідношення фірмікутів та бактероїдів, що позитивно впливатиме на синтез ендогенного бутирату.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів, що входять до складу продукту, діти до 12 років, вагітні, жінки у період лактації. Цей продукт не призначений для діагностики та лікування будь-яких хвороб, не повинен використовуватися як заміна повноцінного раціону харчування.

Способ применения и дозы

Дітям з 12 років по 1 таблетці на день, дорослим по 1-2 таблетки на день. Вживати внутрішньо, під час їжі, не розжовуючи, запиваючи питною водою. Таблетку не можна розламувати. Рекомендована тривалість вживання – 30 днів. Подальше споживання визначається лікарем індивідуально. Не перевищувати рекомендовану порцію для щоденного споживання.

Перед споживанням необхідно проконсультуватися з лікарем!

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці, у сухому, віддаленому від світла та тепла, недоступному для дітей місці за температури від 8°C до 25°C.

Термін придатності

2 роки від дати виробництва. Не споживати після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці або при порушенні цілісності упаковки.

Форма випуску

Таблетки, вкриті оболонкою, кишковорозчинні; по 15 таблеток у блістері; по 2 блістера у пачці з картону. Маса 1 таблетки: 1,08 g (г) ± 3%.

Не є лікарським засобом

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Де-Таура таблетки №30 (15х2)

По этому товару ещё нет отзывов