Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Дефлю Защита руки гель 15 мл №1

Код: 67116
Дефлю Защита руки гель 15 мл №1
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

дерматология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для детей/для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Дефлю Защита руки гель 15 мл №1

Состав

Водно-спиртовий екстракт алое, гліцерин, перекис водню, амоній акрилоілдиметилтаурат / вінилпіролідон сополімер, гідролізат протеїнів шовку, цетилстеариловий спирт, ПЕГ-400, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, Д-пантенол, бісаболол, феноніп, віддушка, гіалуронат натрію, гераніол, цитраль.

Вміст спирту етилового 82% об.

Властивості

Антисептики для рук допомагають впорається з забрудненнями, бактеріями і вірусами, так як містять особливі речовини агресивні до них. Шкіра наших рук контактує з різними предметами в перебігу дня, які можуть містити величезну кількість бактерій. Щоб руки завжди були чистими необхідно мити їх з милом не менше 60 секунд, ретельно обробляючи кожну область. Іноді це просто неможливо через технічну недоступність води, тоді на допомогу приходить антисептик.

Дефлю захист рук містить етиловий спирт 82% оборотів. Він володіє стійкими антисептичними властивостями, захищає шкіру рук, дозволяє ефективно протидіяти вірусам, бактеріям і грибам. Гліцерин, Д-пантенол, касторова олія доглядають за шкірою руками, зволожують її і захищають від несприятливих факторів. Натуральні екстракти алое, гідролізат протеїнів шовку, бісаболол і інші рослинні компоненти засобу доглядають за шкірою, зменшують вірогідність подразнення і мають протизапальні властивості.

Противопоказания

При індивідуальній чутливості до окремих компонентів засобів. Тільки для зовнішнього застосування. Не допускати контакту зі слизовими оболонками очей. При попаданні засобу в очі промити їх водою. Засіб легкозаймистий.

Способ применения и дозы

Нанести засіб на шкіру рук і ретельно втирати протягом двох хвилин.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 30 ° С, на безпечній відстані від нагрівальних приладів, відкритого вогню і відкритих сонячних променів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Дефлю Защита руки гель 15 мл №1

По этому товару ещё нет отзывов