Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Дегтярный гель для душа 350 мл

Код: 84972
Дегтярный гель для душа 350 мл
Цена от 108.00 до 138.60 грн

Наличие в 52 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматология

Форма выпуска

Мыла и шампуни

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Дегтярный гель для душа 350 мл

Состав

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Betula Alba Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Allantoin, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Hexyl Cinnamal.

Опис

Дігтярний гель для душу — це ідеальний вибір для тих, хто шукає натуральний спосіб догляду за шкірою та вирішення різних дерматологічних проблем. Завдяки вмісту дьогтю, цей гель не тільки дбає про чистоту вашої шкіри, але і забезпечує заспокоєння та поліпшення її стану. Дігтярний гель ніжно очищає шкіру від забруднень і зайвого жиру, не пересушуючи її. Цей гель підходить для всіх типів шкіри, зокрема для чутливої та проблемної шкіри.

Завдяки своєму складу та унікальним властивостям дьоготь захистить вашу шкіру від різного роду шкірних захворювань. Користь дігтярного гелю при лікуванні гнійних висипань, запалень і вугрової висипки незаперечна. Тому багато хто використовує дьоготь при псоріазі, дерматиті та для позбавлення від прищів. Дьоготь має властивості боротьби з бактеріями та мікробами, допомагаючи зберегти шкіру чистою і здоровою.

Дерматологи визнають користь застосування дьогтю для шкіри будь-якого типу, цілющі властивості засобу дозволяють підсушувати дерму і швидко рятувати від прищів. Властивість такого продукту як дьоготь для здоров'я і сили волосся не можна переоцінити. Дьоготь допоможе навіть прибрати раптовий висип, він підходить для догляду за комбінованою і жирною шкірою. Особливі властивості дозволяють йому діяти в якості протизапального і знезаражувального засобу.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість. Можливо місцеве подразнення на шкіри, відчуття сухості та стягнутості як побічний ефект

Способ применения и дозы

Нанести на вологе тіло, спінити, змити. За необхідності повторити.

Застереження

Тільки для зовнішнього застосування. При попаданні в очі промити водою.

Условия хранения

Зберігати в недоступному для дітей місці, в упаковці виробника, в захищеному від світла приміщенні, при температурі від +5°С до +25°С.

Форма випуску

Флакон 350 мл.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Дегтярный гель для душа 350 мл

По этому товару ещё нет отзывов