Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Декристол D3 1000 МЕ капли 25 мл

Код: 57573
Декристол D3 1000 МЕ капли 25 мл
Цена от 247.99 до 654.66 грн

Наличие в 6423 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

дефицит витамина Д, профилактика и лечение рахита

Область применения

детство

Форма выпуска

Жидкости внутрь

Разрешено

для детей

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Декристол D3 1000 МЕ капли 25 мл

Состав

тригліцериди середнього ланцюга, холекальциферол.

Декрістол D3 не містить лактози, фруктози, глютену та желатину.

Без ГМО.

Поживна (харчова) та енергетична (калорійність) цінність на 100 г: білки – 0 г, жири – 100 г, вуглеводи – 0 г, 3698 кДж/900 ккал.

Вітамін D, який також називають холекальциферолом, організм людини може утворювати самостійно. Умовою для цього є потрапляння достатньої кількості ультрафіолетового світла на шкіру. Через це вітамін D часто називають просто «сонячним вітаміном». Отже, для достатнього надходження вітаміну D до організму потрібне сонячне світло. Ультрафіолетовий спектр сонячного світла забезпечує перетворення провітаміну на його активну форму.

Вітамін D має різнобічну дію. Знання про вітамін D за останні роки дуже поповнилися. Люди всіх вікових категорій відчули на собі, яку підтримку для м’язів і кісток забезпечує вітамін D. Зараз також зрозуміло і те, що вітамін D бере участь в інших процесах обміну речовин в організмі, а також виконує в організмі людини різноманітні функції. Вітамін D підтримує імунну систему та сприяє здоров’ю зубів, а також засвоєнню кальцію та фосфору й регулюванню рівня кальцію в крові. Це пояснюють тим, що практично всі клітини мають рецептори вітаміну D.

Не є лікарським засобом!

Дієтична добавка з вітаміном D3.

Показания

  • сприяє нормальній роботі імунної системи
  • сприяє підтриманню кісток у нормальному стані
  • сприяє нормальній роботі м’язів
  • сприяє нормальному всмоктуванню/засвоєнню кальцію та фосфору
  • сприяє нормалізації рівня кальцію в крові
  • сприяє підтриманню зубів у нормальному стані
  • бере участь у поділі клітин

Противопоказания

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Способ применения и дозы

Приймати по 2 краплі на день, під час їди.

Речовина  на дві краплі

Вітамін D3   25 мкг (1000 МО)

Для зазначення дозування вітаміну D іноді використовується одиниця «МО», тобто міжнародні одиниці, а іноді – одиниця «мкг», тобто мікрограми. Перерахунок здійснюється таким чином: 1 мкг = 40 МО; 1 МО = 0,025 мкг.

Условия хранения

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Зберігати при температурі не вище 25 °С та у захищеному від вологи місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Декристол D3 1000 МЕ капли 25 мл

09.04.2021

У меня был низкий уровень вит Д. Начала принимать Декристол. Появились тошнота и головная боль. Видимо, какие-то побочные реакции. Сейчас принимаю Витагаммуд д3.

07.05.2020

Замечательный препарат! Два года даем ребенку и почти не болеем! Спасибо, что имеет в наличии!

10.04.2020

Німецький Декрістол 1000 чудово переноситься, немає ніяких алергійних реакцій, роздратування, так як було з попереднім віт.Д. І нормалізувався сон у малечі і відповідно в мене. Сама теж п'ю, флакона на довго має вистачити , так лікар казала. Рада, що зупинилася саме на цьому віт.Д.

10.04.2020

Врач назначал ребенку еще осенью, у нас были проблемы с зубками.За зиму вылезло 4 новых) Сейчас пьем все семьей, чтоб не заболеть.

10.04.2020

Очень долго выбирала какой вит Д купить, сопоставляла цены, обьемы, отзывы.... Подкупило что немецкий и большой флакон, у меня двое деток. Пьют дружно пятый месяц, вкус нейтральный без сахара

10.04.2020

Солнечный витамин или витамин Д3 - выполняет очень важные функции в организме. От него зависит иммунитет, развитие костно-мышечной системи, поддержка здоровья зубов и многое другое. Но зимой очень трудно получить достаточное количество витамина Д, поскольку благодаря работе целыми днями в офисе солнца практически не видишь. Мой врач для поддержания организма на зиму выписал принимать Декристол. Могу сказать что препарат достаточно хорош, переносится нормально, без побочек. Кроме улучшения иммунитета заметила что сил прибавилось, стала веселей и энергичней.