Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Дел-Иммун V капсулы №20

Код: 74933
Дел-Иммун V капсулы №20
Цена от 170.00 до 170.00 грн

Наличие в 7 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

диарея, дисбактериоз

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 2 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Дел-Иммун V капсулы №20

Состав

Лізат бактерій Lactobacillus rhamnosus V, наповнювач - очищена целюлоза, розчинні капсули.

1 капсула містить 25 мг ліофільно висушеного лізату Lactobacillus rhamnosus V.

Властивості

Дел-Іммун V містить біологічні компоненти, виявлені в складі пробіотичних клітин і їх клітинних стінках, які дуже важливі для запуску імунної відповіді організму. Дел-Іммун V - це унікальний натуральний оздоровчий продукт, заснований на серйозних наукових дослідженнях.

Дел-Іммун V було отримано з штаму молочнокислих бактерій Lactobacillus rhamnosus V (DV-штам). Дослідження показали, що специфічні біомолекули (мурам-пептиди, нуклеотиди і амінокислоти) виявлені в клітинах цих молочнокислих бактерій, є ключем для формування швидкого імунної відповіді, що дозволяє імунній системі виконати свою роботу із захисту організму.

Дослідження, які проводяться вченими, починаючи з - 80-х років минулого століття, незаперечно свідчать, що ці біологічно активні молекули активують каскад специфічних цитокінів, - регуляторів імунної системи. Ці цитокіни діють в якості вимикачів, які формують необхідний відповідь організму на присутність потенційно небезпечних патогенів різної природи, в тому числі і вірусів. Щоб впорається з інфекцією, нашому організму, як правило, знадобиться від 5 до 10 днів. Дел-Іммун V, будучи природним імуномодулятором, починає працювати в перебігу перших 6-8 годин після прийому.

Дел–Іммун V містить речовини, основна дія яких координує активність окремих ланок імунної системи для негайної її підтримки. Дієтична добавка Дел–Іммун V відрізняється від інших імуно-підтримуючих препаратів тим, що фрагменти бактеріальних клітинних стінок дуже швидко включаються в активацію специфічних ланок імунної системи і є представниками нормальної флори людини, тобто природними для нього.

Показания

Дієтична добавка до їжі для підняття імунітету; сприяє нормалізації функціонування органів кишково-шлункового тракту та запобігання виникненню проявів харчових алергій.

Не слід використовувати дієтичну добавку як замінник повноцінного раціону харчування.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітні, жінки в період лактації, діти до 2-х років, розсіяний склероз.

Способ применения и дозы

  • дітям від 2 до 7 років по 1 капсулі (вміст капсули можна розчинити в невеликій кількості рідини) один раз в день за 30 хвилин до прийому їжі, запити водою;
  • дітям від 7 до 14 років по 1 капсулі два рази на день за 30 хвилин до прийому їжі, запити водою. Курс прийому 14-30 днів. Термін прийому препарат може бути продовжений за рекомендацією лікаря.
  • дорослим і дітям старше 14 років приймати по 1 капсулі три рази на день за 30 хвилин до прийому їжі. Курс прийому 14-30 днів. Термін прийому препарат може бути продовжений за рекомендацією лікаря.

Перед початком прийому рекомендується консультація лікаря.

Застереження

Дел-Іммун V не містить алергенів, пшеницю і молочні продукти, і є безпечним для людей, які страждають непереносимістю лактози.

Не відомі випадки несумісності Дел-Іммун V з будь-якими лікарськими препаратами, харчовими добавками або продуктами, а також хіміотерапією і радіотерапією.

Условия хранения

Зберігати в упаковці виробника при температурі від 15 °C до 25 °C, при відносній вологості повітря не вище 75%, в захищеному від світла місці.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

3 роки від дати виробництва.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Дел-Иммун V капсулы №20

По этому товару ещё нет отзывов