Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Денисон капсулы №20

Код: 86636
Денисон капсулы №20
Цена от 234.90 до 295.09 грн

Наличие в 35 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Инструкция для Денисон капсулы №20

Состав

Склад:1 капсула «День» містить. Активні інгредієнти:

  • В1— 3,3 mg (мг)
  • B2 – 4,2 mg (мг)
  • В3 – 48 mg (мг)
  • В5 – 18 mg (мг)
  • В6— 4,2 mg (мг)
  • В12 — 7,5 μg (мкг)
  • Фолієва кислота – 600 μg (мкг)
  • D-Біотин – 150 μg (мкг)
  • Магнію цитрат [у перерахунку на елементарнийMg2+14,2 mg (мг)] — 100 mg (мг)
  • Сухий екстракт родіоли рожевої (корінь) 5:1 — 125 mg (мг)
  • Центелли азіатської трави сухого екстракту 75 mg (мг)
  • Гінкго Білоба — 80 mg (мг)

1 капсула «Ніч» містить. Активні інгредієнти:

  • Екстракт трави валеріани — 75 mg (мг)
  • Пустирник — 14 mg (мг)
  • Глід — 100 mg (мг)
  • Трави в’юнка — 50 mg (мг)
  • Корінь і листя вітанії снотворної - 75 mg (мг)
  • Гліцин — 140 mg (мг)
  • Мелатонін -3 mg (мг)

оболонка капсули: желатин.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Властивості

Вітаміни групи B: Вітаміни групи B діють як коферменти у ферментативних процесах, які підтримують усі аспекти фізіологічного функціонування клітин, включаючи основні функції в головному мозку та нервовій системі. Нервова система: Вітаміни B1 (тіамін), B6 (піридоксин), B9 (фолієва кислота) та B12 (кобаламін) підтримують нормальне функціонування нервової системи. Вони сприяють передачі нервових імпульсів, синтезу нейромедіаторів та підтриманню психічного стану здоров’я. Енергетичний обмін: Вітаміни B1 (тіамін), B2 (рибофлавін), B3 (ніацин), B5 (пантотенова кислота)та B7 (біотин) відіграють важливу роль у метаболізмі вуглеводів, жирів та білків. Вони допомагають перетворювати їжу на енергію, необхідну для функціонування клітин організму. Синтез гемоглобіну: Вітаміни B6 (піридоксин), B9 (фолієва кислота) та B12 (кобаламін) є важливими для синтезу гемоглобіну, який забезпечує перенесення кисню до тканин та органів.

Магній відіграє важливу роль у підтримці нервової системи:

Допомагає знизити збудливість нервових клітин і розслабити м’язи. Сприяє формуванню нервових зв’язків і покращує функцію пам’яті. Магній допомагає нормалізувати рівень серотоніну, гормону, який відповідає за настрій та відчуття благополуччя, є кофактором багатьох ферментів, включаючи кокарбоксилазу та коензим А, і відіграє значну роль при передачі нервових імпульсів. Регулює мітохондріальне виробництво енергії у клітині.

Екстракт родіоли відомий своїми адаптогенними властивостями, які допомагають організму пристосуватися до стресу. Екстракт родіоли стимулює центральну нервову систему, покращуючи мозкову та фізичну працездатність, сприяє оптимізації енергетичних процесів в організмі, що допомагає підвищити витривалість. Він також може покращувати пам’ять та навчання, сприяючи формуванню нових нейронних зв’язків.

Центелла азіатська, відома також як готу кола, має значний вплив на нервову систему:

Екстракт центелли має адаптогенні властивості, що допомагають організму пристосуватися до різних стресових ситуацій. Покращує пам’ять та роботу нервової системи.

Гінкго білоба впливає на нервову систему різними способами:

Після того, як речовини гінкго білоба потрапляють в цитоплазму нейрона, починається стимуляція обмінних процесів, у першу чергу це синтез нових білків. Гінкго білоба сприяє покращенню мозкового кровообігу, розширює кровоносні судини і підвищує еластичність судинних стінок, також сприяє стабілізації показників цукру в крові. Гінкго білоба допомагає зменшити набряклість навколо нервових тканин за допомогою нормалізації метаболічних процесів.

Екстракт валеріани впливає на нервову систему через гамма-аміномасляну кислоту (ГАМК), що відповідає за гальмівні процеси і регуляцію збудливості. Основним механізмом дії валеріани є потенціювання ГАМК-ергічної медіації, яке призводить до зниження нервової збудливості і забезпечує заспокійливу дію. Активні компоненти валеріани стимулюють аденозинові рецептори, посилюючи їх гальмівний вплив на нейрони і сприяючи розслабленню. Компонент валеріани, гідроксипінорецин, здатний зв’язуватися з бензодіазепіновими рецепторами, що впливає на сон, покращуючи його якість. Завдяки дії на гладко м’язові клітини валеріана знижує їх скоротливу активність, що знімає спастичні болі.

Пустирник має виражені седативні властивості, що допомагає заспокоїти нервову систему, сповільнює ритм серця, але при цьому покращує силу серцевих скорочень. Пустирник має спазмолітині властивості.

Екстракт плодів глоду сприяє посиленню кровопостачання коронарних судин серця, зниженню збудливості серцевих м’язів за рахунок збільшення скорочень. Екстракт плодів глоду знімає загальну збудливість і проявляє спазмолітичну дію. Плоди глоду виявляють помірний седативний ефект, активують кровопостачання судин головного мозку.

В’юнок використовується для підвищення стійкості організму до стресу, виявляє протитривожну, антиамнестичну, протисудомну, антиоксидантну та гіполіпідемічну дії. Усуває безсоння і нормалізує сон, виявляє спазмолітичну та м’яку гіпотензивну дії..

Корінь і листя вітанії снотворної, відомої як “індійський женьшень”, використовується для підвищення стійкості організму до стресу. Регулюють рівень гормонів стресу. Поліпшують функцію імунної системи. Підвищують витривалість та знижують втому. Поліпшують когнітивні функції. Підвищують здатність до відновлення.

Гліцин (аміноетанова кислота), є однією з двадцяти амінокислот, які входять до складу білків. Він виконує ряд важливих функцій в організмі. Зв’язується з ділянкою рецептора сульфонілсечовини з молекулярною масою 65 кДа, натомість інші взаємодіють із субодиницею рецептора. Гліцин стимулює не тільки другу, а й першу фазу секреції інсуліну, а також, стимулює інсулінопосередковане захоплення глюкози клітинами.

Мелатонін є біогенним аміном, одним із нейрогормонів, які синтезуються в пінеалоцитах епіфіза або шишкоподібної залози та в деяких периферичних тканинах. Основний ефект мелатоніну - гальмування секреції гонадотропінів, регулює цикл сон — неспання, прискорює процес засинання, модулює структуру сну.

Показания

Як джерело рослинних екстрактів, амінокислот та вітамінів. Для підтримки нервової системи, сприяє покращенню сну, стану нервової системи, зменшенню дратівливості. Може бути рекомендовано при підвищенні тривожності та порушенні сну; зниженні пам'яті та концентрації уваги; при хронічній фізичній і розумовій втомі; при інтенсивних фізичних і розумових навантаженнях; для підтримки серцево-судинної системи.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів, дитячий вік, підвищена чутливість до компонентів препарату, вагітність, період годування груддю.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану добову дозу, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способ применения и дозы

Вживати по 1-2 капсули «День» з ранку та 1-2 капсулам «Ніч» на ніч, запиваючи достатньою кількістю питної води.

Рекомендований курс прийому:

1–3 місяці.

Условия хранения

Термін придатності

24 місяці від дати виробництва.

Форма випуску

Капсули «День» масою нетто 466 mg (mg (мг)) ± 7 %.

капсули «Ніч» масою нетто 457 mg (mg (мг)) ± 7 %.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури від 4 °С до 25 °С.

Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Денисон капсулы №20

По этому товару ещё нет отзывов