Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Дермапро капсулы по 325 мг №8

Код: 53755
Дермапро капсулы по 325 мг №8
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Дермапро капсулы по 325 мг №8

Состав

1 капсула містить:

Активні інгредієнти: 1,5*109 КУО життєздатних бактерій Lactobacillus rhamnosus GG

допоміжні речовини: фруктоолігосахариди, нерозчинна клітковина, двоокис кремнію (Е551). Симбіотик. Без ГМО.

Дисбактеріоз кишечнику – фактор ризику розвитку у хворих тяжких алергічних захворювань шкіри. Патофізіологічні процеси у травній системі призводять до утворення антигенних комплексів і аномальних продуктів розщеплення їжі, що містять мікробні компоненти. Проникаючи через змінену слизову оболонку кишечнику у кров, ці сполуки взаємодіють із імунокомпетентними клітинами. Харчова сенсибілізація організму, яка виникає внаслідок цього, є провідним механізмом розвитку алергічних захворювань.

Показания

DermaPRO® / ДермаПРО® - симбіотик (пробіотик + пребіотик) застосовується як дієтична добавка до раціону харчування дітей в віці від двох місяців і старше та дорослих як додаткове джерело життєздатних молочнокислих бактерій Lactobacillus rhamnosus GG та фруктоолігосахаридів для відновлення та нормалізації мікрофлори кишечнику, поліпшення його функціонального стану, усунення дисбактеріозу та нормалізації травлення, запобігання розвитку антибіотикасоційованої діареї під час та/або після прийому антибіотиків та сприяння підвищенню імунітету. Запобігає виникненню та загостренню захворювань шкіри та слизових оболонок, зокрема алергічних. Lactobacillus rhamnosus GG, що входять до складу DermaPRO® / ДермаПРО®, запобігають розмноженню патогенних мікроорганізмів в кишечнику та сприяють відновленню балансу корисної мікрофлори, усуненню дисбактеріозу та нормалізації травлення. Вони позитивно впливають не тільки на кишечник, а й на організм у цілому, підвищуючи імунітет. За результатами наукових досліджень, бактерії Lactobacillus rhamnosus GG були віднесені до ефективних щодо дисбактеріозу і абсолютно безпечних для людини мікроорганізмів. Бактерії Lactobacillus rhamnosus GG гальмують адгезивні властивості E.Соli, пригнічують розвиток в кишечнику багатьох патогенних мікроорганізмів, зокрема Clostridium, Enterobacteriaceae, Pseudomonas, Staphilococcus, підсилюють імунітет по відношенню до ротавирусів; сприяють запобіганню виникнення або загострення алергічних захворювань шкіри та слизових оболонок. Це, у свою чергу, призводить до зниження ризику виникнення на алергічному тлі бактеріальних та грибкових уражень зазначених вище органів. Бактерії Lactobacillus rhamnosus GG виживають в кислому середовищі шлунка і досягають кишечника у необхідній кількості. Фруктоолігосахаріди є ідеальним живильним субстратом для корисної мікрофлори і сприяють її активного розмноження в травному тракті.

Противопоказания

Індивідуальна підвищена чутливість до окремих компонентів.

Способ применения и дозы

за рекомендацією лікаря вживати дітям віком від двох місяців до Зх років по 1 капсулі на добу вміст незалежно від прийому їжі вранці або ввечері, розчинивши вміст капсули в 50-100 мл грудного молока або молочної суміші, або охолодженої кип'яченої питної води; дорослим і дітям у віці від 3 років - по 1-2 капсули на добу незалежно від прийому їжі вранці та/або ввечері. Не додавати до гарячого! Не змінює смак напоїв і їжі. Неприпустиме використання води з колодязів і каптажних джерел. Курс споживання - місяць, якщо лікар не призначив інакше.

Особливості застосування

перед початком вживання дієтичної добавки та при одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів рекомендована консультація лікаря. Для максимальної ефективності інтервал між прийомом DermaPRO® / ДермаПРО® та антибіотиків має становити 3 години.

Найкращим харчуванням для грудних дітей є материнське молоко.

Условия хранения

зберігати в оригінальній упаковці виробника при температурі не вище 25 °С у сухому, захищеному від попаданні прямих сонячних променів та недоступному для дітей місці.

Дата виробництва та строк придатності

дату виробництва вказано на упаковці, строк придатності – 24 місяці від дати виробництва.

Форма випуску

капсули в блістерах в упаковці № 8, №16.

Не є лікарським засобом. Дієтична добавка.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Дермапро капсулы по 325 мг №8

По этому товару ещё нет отзывов