Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Дерматикс Ультра гель туба 15 г

Код: 16006
Дерматикс Ультра гель туба 15 г
Цена от 926.35 до 1433.95 грн

Наличие в 825 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Мягкие наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Дерматикс Ультра гель туба 15 г

Состав

Дерматікс Ультра - це гель для місцевого застосування, прозорий, швидко висихає, який допомагає підтримувати баланс вологості шкіри і одночасно корегує рубці,що утворилися в результаті хірургічних операцій, опіків та інших травм.

Дерматікс Ультра продемонстрував здатність розгладжувати, вирівнювати та пом'якшувати рубці, полегшує біль, свербіж і відчуття дискомфорту, а також зменшує почервоніння шкіри в області рубців.

Дерматікс Ультра являє собою легку, нежирну субстанцію, яка легко наноситься на всі ділянки шкіри, включаючи обличчя, суглоби і шкірні згини, швидко висихає з утворенням «невидимого покриття», залишаючи відчуття чистоти і шовковистості шкіри.

Дерматікс Ультра виробляється з використанням таких же основних довгих ланцюгів полімерів, які використовуються для місцевих обгортувань із силіконового гелю, і міститься в тубі. Цей гель, що містить циклічні та полімерні силоксани і ефір вітаміну С, випускається в тубах по 6 г, 15 г і 60 г.

Показания

Дерматікс Ультра застосовується для запобігання утворення та корекції келоїдних і гіпертрофічних рубців (наприклад, таких, які виникли в результаті хірургічних операцій, травм, опіків).Для кращого ефекту гель слід застосовувати одразу після загоєння рани і відновлення поверхні шкіри. Його також можназастосовувати для виступаючих почервонілих незрілих рубців, що знаходяться в стадії активного формування, яке відбувається в період до 2 років після загоєння рани.

Противопоказания

  • Дерматікс Ультра не слід застосовувати на свіжих незагоєних ранах.
  • Не слід наносити гель Дерматікс Ультра на слизові оболонки чи занадто близько біля очей.
  • Дерматікс Ультра не слід наносити на шкіру поверх інших лікувальних засобів без консультації лікаря.

Способ применения и дозы

Зніміть кришечку туби і обріжте кінчик (для туби 60 г просто зніміть захисне покриття з фольги). Вимити уражену ділянку і промокнути насухо, тому що Дерматікс Ультра слід наносити тільки на суху і чисту шкіру. Легкими масажними рухами нанести гель на рубець; надлишок гелю можна промокнути тканиною, щоб не забруднити одяг. Після висихання поверх гелю Дерматікс Ультра можна наносити косметику. Застосовувати гель вранці та ввечері протягом не менше двох місяців; для важких рубців може знадобитися більш тривале лікування. Дерматікс Ультра можна застосовувати у дітей.

Побочные реакции

У рідких випадках гель може викликати почервоніння, болючість або подразнення шкіри. Якщо у Вас спостерігаються ці або будь-які інші побічні ефекти, зверніться за консультацією до лікаря або фармацевта.

Условия хранения

  • Зберігати в недоступному для дітей місці.
  • Зберігати при температурі до25°С.
  • Не застосовуйте після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Дерматикс Ультра гель туба 15 г

По этому товару ещё нет отзывов