Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Детский Шампунь Для Волос И Тела Bebble 200 мл

Код: 65571
Детский Шампунь Для Волос И Тела Bebble 200 мл
Цена от 49.10 до 127.85 грн

Наличие в 139 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

детство

Форма выпуска

Мыла и шампуни

Разрешено

для детей

Детям с

с рождения

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Детский Шампунь Для Волос И Тела Bebble 200 мл

Состав

Aqua, Lauryl Glucоside, Cocamidopropyl Betaine, Lavandula Angustifolia Extract, Sodium Cocoamphoacetate, Citric Acid, Parfum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid. 

 

Показания

Shampoo & Body Wash Bebble Після цікавого дня, проведеного зі своїм малюком, ввечері потрібно обов'язково порадувати його розслаблюючою ванною. Використовуючи шампунь для волосся і тіла Bebble, ця процедура стане не тільки приємною, але і корисною. Шампунь відмінно піниться, але не дратує очі і не викликає сліз. Його м'яка формула підходить для використання з перших днів життя дитини. Засіб, не висушує волосся і шкіру, делікатно очищає, а ніжний аромат лаванди виявляє легку розслаблюючу і заспокійливу дію на нервову систему дитини. Після прийняття ванни ваш розніжений крихітка буде швидше засипати. Використовувати шампунь досить просто. Невелика кількість можна нанести на вологу губку або мочалку, злегка спінити і промасажувати головку і все тіло малюка. Також шампунь можна нанести відразу на волосся і шкіру, намилити, а потім змити водою. Після купання добре завершити процедурою зволоження шкіри з одним з представлених у нас на сайті коштів по догляду за шкірою. Активний природний компонент шампуню Bebble - екстракт лаванди. Він надає антисептичну, протимікробну дію на шкіру, має м'який знеболюючий ефект, за рахунок чого перешкоджає виникненню набряків, сприяє зростанню здорових клітин, балансує вміст вологи на шкірі.

Способ применения и дозы

Цей ніжний шампунь підходить для купання всього тіла і голови. Нанесіть невелику кількість на м'яку губку або безпосередньо на вологу шкіру і волосся, ніжно намилити і добре змити великою кількістю води. Потім виберіть з асортименту продуктів по догляду за шкірою продукт для зволоження шкіри малюка. 

Регистрационные данные

Инструкция для: Детский Шампунь Для Волос И Тела Bebble 200 мл

Производитель: Лавена АО, Болгария

Регистрация: 12.2-18-3/14203 27.06.2019-27.06.2024

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Детский Шампунь Для Волос И Тела Bebble 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов