Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Ди Сорб Вайт капсулы №20

Код: 84764
Ди Сорб Вайт капсулы №20
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

отравления, интоксикации, аллергия

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Ди Сорб Вайт капсулы №20

Состав

Склад на одну капсулу масою 500 мг (mg): цукор – 49,0 %, діоксид кремнію (Фінляндія) – 42,0 % (210 мг(mg)), крохмаль картопляний –5,0 %, наповнювач кальцію стеарат – 3,0 %, антиспікаючий агент аеросил –1,0 %.

Опис

Di Sorb White - багатофункціональний антитоксичний засіб на основі високодисперсного діоксиду кремнію. Застосовується при харчових отруєннях, інфекційних, алергічних і шкірних захворюваннях. Має виражені сорбційні та детоксикаційні властивості: зв’язує і виводить зі шлунково-кишкового тракту ендогенні й екзогенні токсичні речовини різного походження (у т. ч. отрути, алкоголь, алергени, хвороботворні мікроби та їх токсини, надлишок продуктів обміну речовин, радіонукліди).

Показания

дієтична добавка до раціону харчування для виведення токсичних речовин з організму; сприяє покращенню секреторної функції кишечника, зменшенню процесів бродіння та газоутворення.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Не є лікарським засобом.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, діти.

Способ применения и дозы

Рекомендовано приймати: дорослим по 1-2 капсули 2-3 рази на день за 1-1,5 години до або через 2 години після вживання їжі, запивати водою. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Курс прийому — 14 днів. При необхідності курс можна повторити.

Перед застосуванням рекомендується консультація лікаря.

Условия хранения

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від прямого попадання сонячного світла місці при температурі від 0°С до 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%. Зберігати недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Ди Сорб Вайт капсулы №20

По этому товару ещё нет отзывов