Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Диафрин капсулы №30 (10х3)

Код: 70053
Диафрин капсулы №30 (10х3)
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

контроль сахара

Область применения

эндокринология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Диафрин капсулы №30 (10х3)

Состав

Особливу увагу своєму здоров'ю доводиться приділяти людям, що страждають на цукровий діабет. Обмеження в харчуванні, в способі життя, постійний контроль цукру в крові, артеріального тиску, ваги – це лише незначна частина проблем, з якою стикаються хворі на діабет кожен день. У цій боротьбі з грізною недугою вийти переможцем непросто: через тривалу глікемію порушується кровопостачання органів і тканин, уражаються очі (діабетична ретинопатія), нирки (нефропатія), нервові волокна (невропатія), розвивається діабетична стопа, гангрена, зростає ризик інфаркту та інсульту.

 

Сприяти хворим на цукровий діабет жити повноцінним життям без ускладнень покликані капсули «Діафрин». Трави, що входять до складу цього натурального продукту, мають сильні протидіабетичні властивості, допомагають організму справитися з метаболічними порушеннями, запобігти руйнуванню судин, нервових волокон та інших негативних наслідків «солодкої хвороби».

Склад: екстракт топінамбуру (Helianthus tuberosus), екстракт кореня кульбаби (Taraxacum officinale), екстракт журавлини (Vaccinium оxycoccus), екстракт стручків квасолі (Phaseolus vulgaris folium), аеросил, мікрокристалічна целюлоза, стеарат кальцію, екстракт шипшини (Rosa canina), екстракт листя брусниці (Vaccinium vitis-idaea), екстракт листя смородини (Ríbes nígrum), вітамін В3, екстракт кореня лопуха (Arctium lappa), цинк, вітамін В6, вітамін В1, селен, вітамін В12.

Дія компонентів

Топінамбур є рекордсменом за вмістом важливого для організму мікроелемента кремнію. Рослина багата кальцієм, магнієм, фосфором і залізом. Для хворих на цукровий діабет особливу цінність представляє полісахарид інулін, який вважається природним аналогом інсуліну. Полісахарид інулін разом з пектином виводять з організму шкідливі продукти розпаду, токсини і холестерин, зменшують накопичення холестеринових бляшок. Екстракт топінамбура містить також клітковину, яка сприяє видаленню мутагенів і канцерогенів і знижує рівень глюкози в крові; органічні кислоти (яблучну, лимонну, бурштинову, малинову, фумарову), які нормалізують обмін речовин; комплекс вітамінів, що сприяють засвоєнню селену і зміцнюють імунітет.

 

Корінь кульбаби – багатий на інулін, органічні кислоти, алкалоїди, смоли, провітамін А, вітаміни С, Е і Р, залізо, йод, фосфор, кальцій і має сечогінні, регенеруючі, гепатопротекторні властивості. Вживаючи корінь кульбаби, можна легко впоратися з почуттям неконтрольованого голоду, купірувати симптоми цукрового діабету, позбутися від шкірних захворювань.

 

Журавлина – містить велику кількість вітамінів групи В, С, РР, йоду, калію, кальцію, заліза, фосфору, фолієвої кислоти, пектинів, біофлавоноїдів, бетаїну, органічних кислот (бензойної, лимонної, хінної, бурштинової). Вони відповідають за здоров'я імунної системи і відновні процеси в організмі, підтримують роботу серцево-судинної і нервової системи, сприяють швидкому загоєнню ран, живлять сітківку очей, зміцнюють дрібні кровоносні судини, венозні стінки, знижують артеріальний тиск. 

 

Стручки квасолі – містять високоякісний рослинний білок, який містить лізин і аргінін, які беруть участь в побудові інсуліну. Крім того, в стулках квасолі багато вітамінів (А, С, групи В, РР), мінералів (заліза, магнію, кальцію, цинку, міді), які допомагають підтримувати рівень цукру в нормі. Значну роль в нормалізації обмінних процесів, виробленні гормонів і ферментів, зміцненні судинних стінок, нормалізації імунітету грають амінокислоти (особливо аргінін, метіонін, лізин і тирозин) і флавоноїди. А глюкокінін, речовина, що за властивостями подібна до людського інсуліну, сприяє зниженню цукру в крові. Стручки квасолі мають сечогінну, протизапальну, протинабрякову дію, нормалізують вагу і зір, підвищують життєвий тонус.

 

Шипшина – природний полівітамінний та антиоксидантний засіб, особливо багатий на аскорбінову кислоту, каротин, вітаміни групи В, Е, К. Зрілі плоди містять велику кількість харчових волокон, органічних кислот (лимонної та яблучної), дубильних речовин, рибофлавіну, фітонцидів, ефірних олій, мінеральних речовин (калію, кальцію, магнію, фосфору, заліза, міді, марганцю, хрому). Ягоди шипшини покращують обмін речовин, сприяють очищенню кровоносної системи, підвищенню імунітету, зміцненню стінок судин, зниженню артеріального тиску, сприяють виведенню шлаків, активізації мозкової діяльності, стимуляції статевих функцій, загоєнню ран, виразок, слизових оболонок.

 

Лист брусниці – містить фенологлікозиди, гідрохінон, дубильні речовини, флавоноїди (зокрема, ізокверцитрин і гіперозид), хінну, урсолову, винну кислоти, солі магнію, кальцію, фосфору, вакцинін і лікопін. Це обумовлює його антисептичну, протимікробну, тонізуючу, ранозагоювальну, жовчогінну та сечогінну дію. Екстракт листя брусниці допомагає відновити пошкоджені клітини підшлункової залози, регулює лужний баланс в організмі. Завдяки природним глюкокінінам він контролює рівень інсуліну.

 

Лист смородини, крім вітаміну С, має в своєму складі фітонциди, пектини, ефірні масла, антоціани, магній, срібло, свинець, сірку і мідь. Ці активні компоненти здатні позбавити організм від «поганого» холестерину, звільнити судини від атеросклеротичних нашарувань, продовжити молодість, поліпшити стан шкіри. Екстракт листя смородини благотворно впливає на стан шлунково-кишкового тракту, особливо підшлункової залози.

Вітамін В3 – бере участь у вуглеводному, білковому і жировому обміні, розширює дрібні судини, покращує кровообіг (особливо в кінцівках), знижує рівень холестерину, поліпшує травлення, попереджає розвиток атеросклерозу і тромбофлебіту, відновлює нервову систему, сприяє підвищенню толерантності тканин до інсуліну. 

 

Корінь лопуха – чудовий кровоочисний засіб. За рахунок своїх сечогінних властивостей корінь реп'яха нейтралізує і виводить з організму токсичні речовини, промиває нирки. Як природний пребіотик, він нормалізує мікрофлору кишечника, знижує рівень цукру в крові. Лопух містить ефірні масла, які підживлюють шкірну тканину, зміцнюють нігті і волосяні цибулинки; жирні олії, що живлять клітинні мембрани і прискорюють регенерацію клітин; гіркі глікозиди арктигінін і арктиїн, що здатні коригувати метаболізм вуглеводів в організмі і запобігати різким стрибкам цукру в крові; пальмітинову і стеаринову жирні кислоти, які здатні стимулювати синтез колагенових волокон і гіалурону; фітостероли, що перешкоджають всмоктуванню «поганого» холестерину. Є в корені лопуха й інулін, який допомагає розщеплювати жири і синтезувати вуглеводи, підтримує функції підшлункової залози. Вітаміни (А, С, РР), якими багатий лопух, підтримують імунну систему, роблять судини еластичнішими, стабілізують стан нервової системи, покращують зір.

 

Цинк – мікроелемент, за браком якого людина не може бути здоровою. Він відповідає за функціонування гормонів гіпофіза, стимулює кровообіг, бере участь у регуляції метаболізму, відповідає за здоров'я підшлункової залози, сприяє швидкому загоєнню ран, не дає холестерину відкластися в організмі.

 

Вітамін В6 – відповідає за обмінні процеси амінокислот, утворення білка і засвоєння жиру, регулює роботу печінки, кровоносної системи. Він запобігає будь-яким порушенням у роботі нервової системи, захищає шкірні покриви, перешкоджає передчасному старінню. При достатньому надходженні в організм вітаміну В6 перестають німіти кінцівки, припиняються литкові судоми, у діабетиків знижується потреба в інсуліні. 

 

Вітамін В1 – відіграє ключову роль в забезпеченні нормального перебігу енергетичного метаболізму і згорання в організмі вуглеводів. Крім регулювання обмінних процесів, він покращує кровообіг, сприяє поліпшенню функцій мозку, серцевої діяльності, нормалізує апетит.

 

Селен – захисник імунітету і дуже важливий мікроелемент при панкреатиті і цукровому діабеті. Він здатний запобігти багатьом інфекційним та вірусним захворюванням, допомагає захистити клітини від руйнування вільними радикалами. Велику роль селен відіграє у відновленні клітин підшлункової залози.

 

Вітамін В12 – бере участь у синтезі білка, вуглеводному і жировому обміні, необхідний для синтезу нуклеїнових кислот і білків, кровотворення і утворення ДНК. Він сприяє швидкому оновленню тканин (шкіри, слизових, крові, імунної системи), перешкоджає жировому переродженню клітин і тканин печінки, бере участь у формуванні нервових волокон, підтримує здоров'я нервової системи, покращує пам'ять і концентрацію, дарує заряд енергії.

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ: дієтична добавка до раціону харчування – додаткове джерело вітамінів групи В, джерело біологічно активних речовин, сприяє виведенню токсичних речовин з організму, нормалізації функціонування органів травлення, покращенню вуглеводного обміну, зниженню рівня цукру в крові, загальному зміцненню організму. Має дезінтоксикаційні властивості.

  

Добавку дієтичну не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

 

Показания

• у якості комплексної терапії при цукровому діабеті 1 і 2 типу для зниження рівня цукру крові при спільному прийомі інсуліну чи цукрознижувальних препаратів;

• при легкому перебігу цукрового діабету 2 типу в дебюті – як препарат основної терапії, під контролем цукру крові і при дотриманні дієтичних рекомендацій;

• для поліпшення мікроциркуляції крові за таких станів, зумовлених діабетом:

- діабетична ретинопатія (мікроангіопатія судин сітківки);

- діабетична нефропатія (мікроангіопатія судин нирок);

- діабетична стопа (мікроангіопатія судин нижніх кінцівок);

• мікро- і ангіопатія судин (коронарних, судин шиї і голови і т.д.);

• діабетична полінейропатія;

• нормалізація вуглеводного обміну в організмі, зменшення інсулінорезистентності;

• нормалізація функції підшлункової залози, вироблення власного інсуліну;

• метаболічний синдром, зменшення маси тіла при ожирінні;

• нормалізація мікрофлори кишечнику;

• зменшення «поганого» холестерину крові (ліпопротеїдів низької і дуже низької щільності), захист ендотелію судин від відкладень холестерину;

• захист клітин від вільних радикалів і процесів окислення;

• поліпшення стану судинної стінки, поліпшення реології крові, профілактика тромбоутворення;

• поліпшення пам'яті, уваги, за рахунок поліпшення мозкового кровообігу;

• легкий сечогінний і жовчогінний ефект, хронічні холецистити, панкреатити;

• поліпшення загоєння ран, трофіки шкіри – при трофічних виразках і їх профілактиці;

• підтримка імунітету;

• протинабрякова дія.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів, діти до 12 років, вагітні, та жінки, що годують немовля (період лактації).

Не є лікарським засобом.

 

Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Застереження: не використовувати після закінчення кінцевого строку придатності.

Способ применения и дозы

 Дорослим по 1 капсулі 3 рази на день за 30 хвилин до вживання їжі. Курс споживання – 30 днів. Перерва між курсами – 10 днів. Курс рекомендовано повторювати протягом року.

Не перевищувати рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання.

Условия хранения

Умови зберігання: зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці за температури не вище +25°С та відносній вологості повітря не більше 75%.

 

Термін придатності: 24 місяці з дати виготовлення.

 

Дата виготовлення вказана на блістері.

 

УПАКОВКА: 3 блістери по 10 капсул, 1 капсула – 500 мг.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Диафрин капсулы №30 (10х3)

По этому товару ещё нет отзывов