Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Диклофит гель 75 мл

Код: 56775
Диклофит гель 75 мл
Цена от 49.00 до 53.40 грн

Наличие в 3 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Мягкие наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Диклофит гель 75 мл

Состав

Вода, гліцерин, екстракт шабельника, екстракт золотого вуса, диметилсульфоксид, карбомер, ТЕА, масло евкаліпта, метилпарабен, пропілпарабен, 2-бромо-2-нітропропан-1,3-діол.

Властивості

  • Болезаспокійлива
  • протизапальна
  • суставопротекторна
  • протинабрякова

Застосовувати в комплексі лікувально-профілактичних заходів при захворюваннях опорно-рухового апарату різного походження, в тому числі запальних захворюваннях опорно-рухового апарату

Шабельник болотний завдяки своїй унікальній здатності відновлювати структуру хрящової тканини і розчиняти відкладення солей є найефективнішим народним засобом від артритів і артрозу.

Золотий вус володіє високими оздоровлюючими властивостями, і його можна було б назвати Еліксиром Здоров'я, проте його унікальні властивості розкриваються особливо яскраво в комплексній терапії, тобто у поєднанні з іншими лікарськими препаратами. Діючи на організм опосередковано, як біогенний стимулятор, він тим самим створює високий лікувальний ефект при терапії багатьох хвороб.

Гель «Диклофіт» раціональний підхід до лікування і профілактики захворювань опорно-рухового апарату різного походження.

Способ применения и дозы

Нанести невелику кількість гелю на уражену ділянку тіла над вогнищем болю (запалення) 2-4 рази на добу і обережно розтерти. Застосовувати курсом 7-14 днів.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Диклофит гель 75 мл

По этому товару ещё нет отзывов