Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Диклогель Гель для суставов туба 75 мл

Код: 59803
Диклогель Гель для суставов туба 75 мл
Цена от 59.60 до 59.60 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Мягкие наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Диклогель Гель для суставов туба 75 мл

Состав

«Диклогель» володіє місцевою  протизапальною, знеболювальною та анальгезуючою діями.  Рекомендовано застосовувати при травматичних, запальних, дегенеративних захворюваннях суглобів та опорно-рухового апарату, які супроводжуються запаленням та больовим синдромом; забиттях,  розтягненнях зв’язок, м’язів та сухожиль, набряках м’яких тканин.
   Основу гелю складають нестероїдний протизапальний засіб  – диклофенак та природні компоненти - екстракти бодяги, живокосту та перцю.
   Масове впровадження диклофенаку в лікарську практику почалося в 1974 році. Відтоді не зменшується інтерес до його лікувальних властивостей. Диклофенак є похідним елементом пропіонової кислоти.  Він має анальгетичну та  протизапальну  дії, ефективний при боротьбі з набряками. Диклофенак – хондронейтральний, він не здатний негативно впливати на метаболізм суглобового хряща. Диклофенак послаблює або усуває болі в місці нанесення, болі в суглобах у стані спокою та під час руху, зменшує ранкову скутість та припухлість суглобів. Сприяє збільшенню об'єму рухів в уражених суглобах.
   Екстракт бодяги  володіє протизапальною та протинабряковою діями.
   Екстракт живокосту лікарського (окопника) містить алантоїн, алколоїди, холін, дубильні речовини та крохмаль, органічні кислоти. Використовується як компонент з болезаспокійливою,  протинабряковою та протизапальною діями. Екстракт живокосту допомагає при запаленнях та болях у суглобах, захворюваннях хребта, а також при різноманітних порушеннях функцій опорно-рухового апарату.
   Екстракт стручкового перцю містить капсаіцин, який володіє сильною дратівливою дією на чутливі рецептори шкіри, ініціює місцевий прилив крові, підсилює обмінні процеси, підвищує тонус шкіри.
   Основні діючі компоненти ефірної олії м'яти - ментол і азулен - забезпечують різноманітний спектр лікувальних ефектів.  За рахунок наявності азулена олія м’яти володіє вираженою протизапальною властивістю. Ментол проявляє знеболюючу дію.    
   Олія чайного дерева - комплекс, надзвичайно складний за своїм хімічним складом, містить щонайменше 48 органічних компонентів. Завдяки високому вмісту терпенів володіє сильною бактерицидною та протизапальною діями. Олія надає загальну релаксаційну та  заспокійливу дію на уражене місце при суглобних та м’язових болях.
   Властивості «Диклогелю»:
- надає протизапальну та анальгетичну дії;
- має розігріваючий ефект;
- зменшує набряклість тканин;
- допомагає долати наслідки побутових травм, біль у м’язах.

Показания

Гель рекомендовано застосовувати при:
- післятравматичному запаленні м'яких тканин та опорно-рухового апарату (розтягнення зв'язок та м'язів, травматичні удари);
- хворобливості м'язів та суглобів, пов’язаної з важкими  навантаженнями;
- ревматичних ураженнях м'яких тканин;
- запальних й дегенеративних захворюваннях опорно-рухового апарату (ревматоїдний артрит, гострий та хронічний подагричний артрит);
- больовому синдромі та набряклості, які пов’язані із захворюваннями м'язів та суглобів (ревматоїдний артрит, остеоартроз, радикуліти, люмбаго, ішиас).

   Використовуйте гель для суглобів диклофенак з бодягою Диклогель! Він допоможе подолати хворобливі відчуття, пов’язані з болями  опорно-рухового апарату.

Противопоказания

 індивідуальна чутливість до компонентів. При появі алергічних реакцій необхідно припинити застосування та проконсультуватися з лікарем.

Способ применения и дозы

невелику кількість гелю наносять тонким шаром на шкіру та втирають до повного всмоктування 2-3 рази на добу. Тривалість курсу не повинна перевищувати 2 тижні.

Після нанесення гелю ретельно  вимити руки. Необхідно уникати потрапляння гелю на відкриті рани, очі та інші слизові оболонки.

Условия хранения

Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від світла місці при температурі від +5 до +20° С.

Термін придатності: 24 місяці від дати виготовлення.

Сертифіковано Міністерством Охорони Здоров'я України

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Диклогель Гель для суставов туба 75 мл

По этому товару ещё нет отзывов