Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Диклониум гель для суставов и позвоночника 50 г

Код: 54532
Диклониум гель для суставов и позвоночника 50 г
Цена от 165.23 до 391.99 грн

Наличие в 1188 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Мягкие наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Диклониум гель для суставов и позвоночника 50 г

Состав

Гель для суглобів і хребта застосовується для покращення функціонального стану хребта, суглобів та м’яких тканин при забоях, дискомфорті та больових відчуттях внаслідок надмірних навантажень на опорно-руховий апарат; сприяє зменшенню набряків та розсмоктуванню гематом.

Склад: вода дистильована, пропіленгліколь, ізопропанол, диметилсульфоксид, диклофенак натрію, ментол, целюлоза, феноніп, порошок бодяги, ефірна олія розмарину, цитраль, ВНТ.

Властивості інгрідіентів:

Диклофенак натрію сприяє зменшенню запалення і пов’язаних з ним набряку і болю.

Ментол діє у дві фази. Від початку дії ментол активує холодові рецептори шкіри, завдяки чому виникає відчуття свіжості і біль втамовується. Під час другої фази судини розширюються, кровопостачання посилюється, внаслідок чого виникає відчуття тепла і біль також зменшується.
Димексид здатний проникати ушкіруразом з речовинами, з якими він є в суміші, таким чином доставляючи їх у глиб тканин. Димексид володіє також власним протизапальним ефектом.
Бодяга – це різновид прісноводних губок, організм яких має губчасту будову у вигляді комірок з перетинками, які утворені кремнеземом, солями кальцію та білковою речовиною спонгиніном. Кристали кремнезему, які мають форму дрібних голок, при втиранні в шкіру разом зі спонгиніном спричиняють місцеве подразнення та посилення кровообігу, завдяки чому проявляється відволікаюча та знеболююча дія, а також активується процес відновлення ушкоджених тканин і розсмоктування гематом.

Показания

Диклоніум™: гель може бути рекомендований, якщо є:

  • біль у хребті (шия, грудний відділ, поперек)
  • біль у суглобах при хронічних хворобах
  • біль у суглобах та кістках внаслідок забоїв та ушкоджень
  • біль та дискомфорт внаслідок перевантажень рухового апарату

Диклоніум™: гель може допомогти, якщо причиною болю у суглобах, кістках, м’яких тканинах та попереку є забої, які супроводжуються гематомами (синцями).

Противопоказания

Не застосовувати гель дітям віком до 12 років, вагітним жінкам та жінкам у період лактації. Не застосовувати при індивідуальній підвищеній чутливості до складових засобу. Перед застосуванням слід зробити пробу на індивідуальну чутливість: нанести гель на шкіру внутрішньої сторони зап’ястя та почекати 10 хвилин.

При наявності реакції (свербіння, почервоніння, висипка тощо) гель не застосовувати.

Способ применения и дозы

наносити гель тонким шаром на проблемні ділянки, легко втираючи, допоки шкіра не вбере його. Застосовувати 1-2 рази на добу протягом 10-14 днів. Після нанесення гелю руки слід помити з милом.

Застереження:застосовувати виключно зовнішньо, запобігати потраплянню в очі, на слизові оболонки, відкриті рани. На ділянках шкіри, на яких засіб застосовується протягом тривалого часу (понад два тижні), може виникнути подразнення.

Після застосування гелю на поверхні шкіри можуть залишитися темно-коричневі частинки подрібненої бодяги, які шкірою не поглинаються.

Условия хранения

Тубу з гелем рекомендується зберігати у горизонтальному положенні та час від часу змінювати його, щоб запобігти скупченню порошку бодяги у нижній частині туби.

Не є лікарським засобом. Гель косметичний. Перед застосуванням проконсультуйтесь з лікарем.

Умови зберігання.

при температурі від 5оС до 25оС, у захищеному від прямих сонячних променів та недоступному для дітей місці.

Номер партії: Дата виготовлення відповідає номеру партії, зазначена на шві туби.

Строк придатності: 24 місяці від дати виготовлення.

Регистрационные данные

Инструкция для: Диклониум гель для суставов и позвоночника 50 г

Производитель: ООО "ФАРМПЛАНЕТА" (Украина)

МНН: Comb drug

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Диклониум гель для суставов и позвоночника 50 г

16.08.2020

На работе всем отделом пользуемся, особенно зимой, когда скользко и все время страдают щиколотки-колени-локти. Диклониум -- очень хороший гель! Заметила, что синяки быстрее проходят, если обрабатывать им!