Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Добавка Диетическая Клетчатка Растительная Из Зародышей Пшеницы 190 г, клетчатка

Код: 16581
Добавка Диетическая Клетчатка Растительная Из Зародышей Пшеницы 190 г, клетчатка
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

нормализация веса, стула, очищение организма

Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Порошки недозированные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Добавка Диетическая Клетчатка Растительная Из Зародышей Пшеницы 190 г, клетчатка

Состав

Клітковина зародків пшениці

Показания

Рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону харчування для нормалізації травлення і роботи шлунково-кишкового тракту, для зниження рівня цукру в крові, для зменшення ймовірності утворення тромбів, нормалізації обміну речовин і рівня холестерину в крові, підвищення імунітету і захисних сил організму, поліпшення загального стану організму, профілактики серцево-судинних захворювань, нормалізації роботи передміхурової залози, для виведення токсичних речовин з організму, попередження раку товстої кишки, профілактики дисбактеріозу та нормалізації гормонального балансу.

Клітковина зародків пшениці є відмінним засобом для схуднення, знижує ожиріння, нормалізує вагу і сприяє активному довголіттю.

Вітаміни, що містяться в зародках пшениці, сприяють поліпшенню стану шкіри, прискорюють регенерацію тканини, покращують ріст волосся і нігтів, незамінні для збереження зору і сильного імунітету. У зародках пшениці міститься 12 вітамінів, 18 амінокислот, 7 з яких – незамінні, 21 мінерал. Вміст вітамінів групи B в 3-4 рази вище, ніж в цілому зерні, а вміст калію вище в 2,5-5 разів. Вміст вітаміну Е в 75 разів вище, ніж у хлібі, а фосфору, магнію і цинку – в 10 разів вище, ніж у хлібі.

Рекомендується використовувати в раціонах харчування при підвищеному фізичному і психоемоційному навантаженнях, як додаткове джерело харчових волокон, білка, вітамінів, макро- і мікроелементів; для забезпечення оптимальних дієтологічних умов функціонування органів травлення, печінки, підшлункової залози, для нормалізації моторної функції кишечника, підтримки серцево-судинної системи і запобігання атеросклерозу, ожирінню, геморою, тромбофлебіту, ішемії і діабету.

Вживання клітковини зародків пшениці в їжу відновлює енергетичний баланс, регулює найважливіші функції організму, допомагає протистояти важким захворюванням, несприятливим умовам навколишнього середовища, надає омолоджуючу і тонізуючу дію, нормалізує обмін речовин, усуває симптоми хронічної втоми, підвищує захисні сили організму. У ній представлені в високих концентраціях органічний селен і каротиноїди, які володіють антиоксидантними властивостями і захищають організм від дії вільних радикалів. Її регулярне вживання попереджає появу новоутворень, зміцнює капіляри, покращує стан шкіри, колір обличчя, уповільнює процеси старіння.

Клітковина зародків пшениці сприяє очищенню організму від жовчних кислот, токсинів, виведенню нітратів, які потрапляють в організм при вживанні овочів і фруктів.

Клітковина зародків пшениці – енергетично багатий продукт, що має унікальні властивості антиоксиданту і радіопротектора.

Клітковина сприяє більш повноцінному засвоєнню їжі і нормалізує мікрофлору кишечника. Вбираючи все зайве, що накопичилося в організмі за довгі роки, клітковина надає очищаючу дію. Потрапляючи в шлунок, клітковина набухає і набуває здатності сорбувати і виводити з організму токсичні речовини, шлаки, надлишок холестерину, аміаку і жовчних пігментів.

Можна і корисно додавати клітковину в будь перші і другі страви, каші, овочеву ікру, овочеві і фруктові салати, в сир, молоко, кефір, йогурти, соки і фруктові пюре, десерти; використовувати при випічці домашньої здоби і хліба.

Клітковина зародків пшениці – це корисна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі і біле борошно.

Користь рослинної клітковини зародків пшениці

Зародок пшеничного зерна – це безцінний дар природи – володіє високою біологічною і харчовою цінністю. На жаль, сучасна технологія приготування борошна вищого ґатунку залишає нас без найціннішого, зародків і висівок. Адже саме в них знаходиться левова частка різних корисних речовин, що містяться в зерні пшениці.

У зародку пшениці міститься 12 вітамінів, 18 амінокислот, 7 з яких – незамінні, 21 макро- і мікроелемент. Вміст вітамінів групи B в зародку в 3-4 рази вище, ніж в цілому зерні, вміст кальцію в 1,5-2,5 рази, ніж в цілому зерні, а вміст калію вище в 2,5-5 разів. Вітаміну E в зародку пшениці в 75 разів вище, ніж у хлібі, а мінеральних речовин, таких як фосфор, магній, цинк, більше в 10 разів, ніж у хлібі.

Клітковина зародків пшениці для схуднення

Клітковина, як відомо, сприяє оптимізації функцій кишечника, зокрема, перистальтики. Вона сприяє очищенню від шкідливих речовин і нормалізує стілець.

Клітковина поліпшує травлення і прискорює просування мас по кишечнику.

При вживанні клітковини зародків пшениці організм пізніше посилає сигнал про голод, тому що зайнятий переробкою багатого амінокислотного комплексу, що міститься в зародках пшениці. Це є корисним для тих, хто хоче схуднути. Клітковина зародків пшениці створює сприятливі умови для існування нормальної мікрофлори кишечника і таким чином підвищує імунітет і сприяє кращому перетравленню їжі.

Рекомендований прийом для схуднення: 1-2 ст. ложки залити теплою водою і вживати 3 рази на день. Після прийому, протягом 2-х годин не їсти.

Клітковина зародків пшениці для активізації розумової діяльності

Завдяки гамма-аміномасляній кислоті, що є нейромедіатором, що знаходяться в клітковині зародків пшениці, активізуються енергетичні процеси в головному мозку, поліпшується пам’ять і концентрація уваги. Тому клітковину зародків пшениці рекомендують приймати після інсультів, травм головного мозку і для нормалізації нервових процесів.

Клітковина зародків пшениці для нормалізації гормонального балансу

Вітамін Е і комплекс вітамінів B гармонізують роботу статевої системи і знімають запальні процеси. Тому клітковину зародків пшениці рекомендують приймати при порушеннях менструального циклу, гормональних дисфункціях, в клімактеричному періоді і при полікістозі яєчників.

Клітковина зародків пшениці для профілактики дисбактеріозу

Натуральна клітковина зародків пшениці надає ефективний вплив на функцію прямої кишки і склад фекалій, викликаючи збільшення мас стільця. Наприклад, додавання в раціон 50 гр. клітковини пшеничних зародків призводить до збільшення маси фекалій, скорочення тривалості їх транспорту.

Мікрофлора кишечника

Метаболізм клітковини – єдиний обмінний процес в організмі, який протікає в некисневому середовищі. Енергія, що утворюється при цьому необхідна для розмноження і підтримки життєдіяльності бактерій в прямій кишці. Тому вживання клітковини зародків пшениці рекомендовано при дисбактеріозі кишечника.

Попередження раку товстої кишки

Збільшенням калових мас і зменшенням часу їх транзиту, забезпечується більш короткочасний контакт вмісту товстого кишечника з канцерогенами, радіонуклідами, важкими металами і збільшення абсорбції канцерогенних речовин.

Клітковина зародків пшениці для набору м’язової маси

Клітковина зародків пшениці сприяє швидкому набору м’язової маси, збільшенню силових показників, відновленню після напружених тренувань. Тому вона дуже корисна для харчування спортсменів, що займаються важкими видами спорту. Для росту м’язів необхідний будівельний матеріал у вигляді амінокислот, а їх якраз в надлишку в клітковині зародків пшениці: 18 амінокислот, 7 з яких – незамінні. За своїми властивостями, складом і харчовою цінністю білки пшеничного зародка можна порівняти з фізіологічно активними білками тваринного походження, наприклад, білками сухого молока, курячих яєць, казеїну і яловичого м’яса.

Рекомендований прийом для набору м’язової маси: Приймати по 2-3 ст. ложки клітковини зародків пшениці 3 рази в день, запиваючи водою або молоком. Можна розмішати клітковину в склянці молока, кефіру, соку і дати трохи настоятися. Цілеспрямоване вживання клітковини зародків пшениці для набору м’язової маси рекомендується проводити 2-х, 3-х тижневими курсами.

Клітковина зародків пшениці при хворобах:

  • вживання в їжу клітковини зародків пшениці допомагає профілактиці практично всіх хвороб.
  • благотворно впливає на функціонування організму і м’яко координує його роботу;
  • регулює і відновлює правильне дію життєво важливих процесів в організмі;
  • врівноважує і нормалізує обмін речовин;
  • підвищує імунітет;
  • стабілізує і омолоджує всі системи організму: нервову, ендокринну, кровоносну, лімфатичну, травну, дихальну, видільну, терморегулюючу, енергетичну, опорно-рухового, репродуктивну і ряд інших дрібних систем і підсистем;
  • сприяє розсмоктуванню різних новоутворень, злоякісних і доброякісних пухлин, поліпів, кіст, жировиків, міом, фібром і т.п .;
  • збагачує кров киснем, доокислює різні продукти розпаду і енерготонізує тканини, підвищує витривалість організму до холоду і кисневого голодування;
  • сприяє усуненню запальних процесів;
  • нормалізує мікрофлору кишечника, відновлюючи її до кондицій мікрофлори кишечника дитини, яка не отруєна «цивілізованої» їжею;
  • виводить з організму продукти життєдіяльності клітин, отрути, «поганий» холестерин, неорганічні, лікарські та ін. шкідливі речовини;
  • усуває ламкість нігтів, випадання волосся, відновлює їх колір і природну густоту;
  • сприяє поверненню гостроти зору;
  • знижує ожиріння, як загальне (огрядність), так і місцеве (окремих частин тіла). При вживанні клітковини зародків пшениці неможливо переїсти;
  • сприяє активному довголіттю.

Клітковина зародків пшениці використовується в раціонах дієтичного харчування при підвищеному фізичному та психоемоційному навантаженні, як додаткове джерело харчових волокон, білка, вітамінів, макро- і мікроелементів; для забезпечення оптимальних дієтологічних умов функціонування органів травлення, печінки, підшлункової залози для нормалізації моторної функції кишечника, підтримки серцево-судинної системи і запобігання атеросклерозу. Клітковина зародків пшениці – ніжний, енергетично багатий продукт, що має унікальні властивості антиоксиданту і радіопротектора.

Противопоказания

З обережністю вживати при виразковій хворобі шлунка і 12-ти палої кишки, захворюваннях нирок і схильності до діареї.

Способ применения и дозы

Клітковину зародків пшениці можна додавати в будь-які перші і другі страви, гарніри, овочеві і фруктові салати, в сир, молоко, кефір, йогурти, соки і фруктові пюре, десерти, при випічці домашньої здоби і хліба.

Дорослим: по 1-2 ст. ложці щодня.

Регистрационные данные

Инструкция для: Добавка Диетическая Клетчатка Растительная Из Зародышей Пшеницы 190 г, клетчатка

Производитель: ООО Агросельпром (Украина)

Регистрация: 05.03.02-04/96956

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Добавка Диетическая Клетчатка Растительная Из Зародышей Пшеницы 190 г, клетчатка

По этому товару ещё нет отзывов