Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Добранич (5-HTP + мелатонин) капс. №60

Код: 67789
Добранич (5-HTP + мелатонин) капс. №60
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Добранич (5-HTP + мелатонин) капс. №60

Состав

1 капсула містить: екстракт насіння Грифонії (Griffonia simplicifolia) / L-5-гідрокситриптофан (5-НТР) – 50 мг, мелатонін – 3 мг;

допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна, кальцію гідрофосфат дигідрат, кремнію діоксид колоїдний безводний, магнію стеарат.

Не містить ГМО.

100 г продукту містить: білків -17,6 г; жирів – 0,2 г; вуглеводів – 25,9 г. Енергетична цінність 100 г продукту – 176 ккал / 736 кДж. Маса 1 капсули: 376,0 мг±7,5%.

До складу дієтичної добавки входять два основних компонента, які зумовлюють її біологічні властивості. Амінокислота L-5-гідрокситриптофан (5-НТР) утворюється в організмі людини при перетворенні незамінної амінокислоти L-триптофан на серотонін, який є одним із головних нейромедіаторів центральної нервової системи. Серотонін впливає на емоційний стан людини, зокрема на відчуття емоційного благополуччя. Незбалансоване харчування (тривале вживання їжі з високим вмістом кофеїну, низьким вмістом білків, високим або низьким вмістом вуглеводів, дефіцит вітамінів групи В, магнію, кальцію), нестача впливу сонячних променів (особливо в осінньо-зимовий період), хронічний стрес, емоційні та розумові перевантаження та інші фактори можуть спричинювати дефіцит серотоніну, що проявляється тривогою, роздратованістю, пригніченістю, підвищеною стомлюваністю, розладами харчової поведінки, безсонням. ДОБРАНІЧ (5-НТР + МЕЛАТОНІН) як додаткове джерело 5-HTP сприяє нормалізації рівня серотоніну та зменшенню проявів його дефіциту. Мелатонін – біологічно активна речовина, яка синтезується в організмі та відповідає за регулювання циркадних ритмів, зокрема циклу «сон-неспання».

Показания

За рекомендацією лікаря в якості дієтичної добавки як додаткове джерело біологічно активних компонентів: амінокислоти 5-НТР, мелатоніну при нервовому та розумовому перевантаженні, стресових та тривожних станах, сезонних емоційних розладах, незбалансованому харчуванні з метою зменшення неспокою, покращення якості сну (сприяє скороченню часу засинання, подовженню тривалості сну), корекції розладів добових біоритмів, зокрема при зміні часових поясів.

Противопоказания

Не застосовувати при особистій підвищеній чутливості до складових компонентів дієтичної добавки, вагітним та жінкам, які годують груддю, дітям. Не використовувати як замінник збалансованого харчування та здорового способу життя. Перед застосуванням дієтичної добавки необхідно проконсультуватися з лікарем. Не слід вживати у разі застосування карбідопи або засобів з серотонінергічною активністю. При виникненні небажаних явищ під час застосування дієтичної добавки, особливо на початку її застосування, слід проконсультуватися з лікарем. ДОБРАНІЧ (5-НТР + МЕЛАТОНІН) викликає сонливість. Слід утримуватись від керування автотранспортом та виконання робіт, які вимагають підвищеної уваги.

Способ применения и дозы

Для покращення якості сну приймати по 1 капсулі за 30-45 хвилин до сну. Тривалість застосування визначається лікарем індивідуально. Для корекції розладів добових біоритмів при зміні часових поясів приймати протягом кількох днів після прибуття в інший часовий пояс. Капсули слід приймати не розжовуючи, запиваючи достатньою кількістю води. Добова кількість 5-НТР – 50 мг, мелатоніну – 3 мг. Не слід перевищувати рекомендовані дози. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Добранич (5-HTP + мелатонин) капс. №60

По этому товару ещё нет отзывов