Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Доппельгерц Актив Комплекс Аминокислот капсулы №60

Код: 73886
Доппельгерц Актив Комплекс Аминокислот капсулы №60
Цена от 205.73 до 391.20 грн

Наличие в 1282 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

улучшение состояния кожи, общеукрепляющее

Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Доппельгерц Актив Комплекс Аминокислот капсулы №60

Состав

Активні інгредієнти

Кожна капсула містить

L-лейцин

105 mg (мг)

L-лізин

73.5 mg (мг)

L-цистеїн

54.6 mg (мг)

L-валін

52.5 mg (мг)

L-ізолейцин

52.5 mg (мг)

L-аргінін

52.5 mg (мг)

L-гістидин

42 mg (мг)

L-тірозин

44.1 mg (мг)

L-треонін

36.8 mg (мг)

L-фенілаланін

29.4 mg (мг)

L-триптофан

18.4 mg (мг)

L-метіонін

13.7 mg (мг)

Допоміжні речовини: дікальцію фосфат E341 (ii), желатин, магнієві солі жирних кислот E 470b, кремнію діоксид E551, титану діоксид E171.

Властивості

Амінокислоти є основою всіх білків, що синтезуються в організмі. Один з найважливіших аспектів здорового харчування – збалансоване споживання незамінних амінокислот. Достатнє щоденне надходження незамінних амінокислот необхідне для нормального росту, процесів травлення, балансу рідин та багатьох інших функцій організму. Вони регулюють секреторну функцію шлунку, печінки, підшлункової залози, кишківника, беруть участь у кровотворенні, володіють детоксикуючими властивостями, регулюють апетит, підвищують імунітет. Якщо незамінні амінокислоти надходять у недостатній кількості або відсутні зовсім, синтез білків в організмі порушується. Також порушення синтезу білків може бути викликане наявністю алергічних реакцій на цільний білок, що міститься в продуктах харчування, або якщо організм виділяє недостатньо шлункової кислоти для розщеплення білків. Наслідками цього є відсутність апетиту, дратівливість, погане травлення і надмірна втомлюваність.

Доппельгерц® актив Комплекс Амінокислот містить всі 9 незамінних амінокислот, які організм не в змозі виробляти самостійно, і таким чином забезпечує необхідний амінокислотний баланс. Амінокислоти, що входять до його складу, легко засвоюються та не мають алергійних властивостей цільних білків.

Крім незамінних амінокислот до складу комплексу входять L-тирозин, L-аргінін та L-цистеїн. Ці амінокислоти можуть бути синтезовані в процесі метаболізму в організмі з інших амінокислот або поживних речовин, але, наприклад, в стресових ситуаціях, організм не в змозі виробити достатню кількість.

Збалансований склад 12 амінокислот може поліпшити роботу травної системи, покращити самопочуття, сприяти кращому розщепленню жирів та засвоєнню їжі, підвищити витривалість при підвищених фізичних та емоційних навантаженнях.

Показания

Може бути рекомендована лікарем в раціонах дієтичного харчування для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму людини та підвищення витривалості, як додаткове джерело всіх незамінних амінокислот та тирозину, аргініну, цистеїну.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способ применения и дозы

Дорослим та дітям з 12 років по 2 капсули на добу під час вживання їжі, запиваючи достатньою кількістю води. За показаннями лікаря добова доза може бути збільшена до 4 капсул. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Рекомендований термін застосування: 30 діб, більш тривалий термін застосування та повторний прийом узгоджується з лікарем.

Застереження

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації. Людям з порушеннями обміну речовин застосування можливе тільки після консультації лікаря. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Інформація для хворих на цукровий діабет: 1 капсула містить 12 kJ (кДж) / 3 kcal (ккал) та не містить хлібних одиниць.

Не є лікарським засобом.

Дієтична добавка.

Без ГМО.

Условия хранения

Форма випуску

Капсули масою 930 mg (мг) (по 10 капсул в блістері; по 1,3 або 6 блістерів в пачці).

Умови зберігання

При температурі не вище +25°С, в сухому та недоступному для дітей місці.

Термін придатності

3 роки від дати виробництва.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Доппельгерц Актив Комплекс Аминокислот капсулы №60

По этому товару ещё нет отзывов