Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Доппельгерц Актив Комплекс Для Нее таблетки №30

Код: 86695
Доппельгерц Актив Комплекс Для Нее таблетки №30
Цена от 297.70 до 379.88 грн

Наличие в 195 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Инструкция для Доппельгерц Актив Комплекс Для Нее таблетки №30

Состав

Склад:

Активні інгредієнти:

Кожна таблетка містить:

Кальцій

320 mg (мг)

Магній

100 mg (мг)

Вітамін С

120 mg (мг)

Ягід журавлини екстракт

100 mg (мг)

Вітамін Е

16 mg (мг)

Колагену гідролізат

30 mg (мг)

Аронії ягід соку порошок

30 mg (мг)

Залізо

7,5 mg (мг)

Ніацин

16 mg (мг)

Пантотенова кислота

6 mg (мг)

Вітамін В12

6 µg (мкг)

Цинк

5 mg (мг)

Вітамін А

400 µg (мкг)

Марганець

1 mg (мг)

Вітамін В6

1,82 mg (мг)

Вітамін D

5 µg (мкг)

Вітамін В2

1,82 mg (мг)

Вітамін В1

1,43 mg (мг)

Мідь

0,5 mg (мг)

Вітамін К

24,5 µg (мкг)

Фоліева кислота

300 µg (мкг)

Йод

100 µg (мкг)

Хром

20 µg (мкг)

Біотин

100 µg (мкг)

Селен

27,5 µg (мкг)

Молібден

25 µg (мкг)

Інгредієнти: кальцію карбонат, магнію оксид, гідроксипропілметилцелюлоза Е464, L-аскорбінова кислота, журавлини ягід екстракт, моно- та дигліцериди жирних кислот Е471, целюлози порошок Е460(іі), мальтодекстрин, гуміарабік Е414, кремнію диоксид Е551, пальмова олія (повністю гідрогенізована), мікрокристалічна целюлоза Е460(і), аронії соку ягід порошок, колагену гідролізат, DL-альфа токоферолу ацетат, заліза фумарат, нікотинамід, магнію гідроксикарбонат Е504(іі), магнієві солі жирних кислот Е470b, гідроксипропілцелюлоза Е463, поліетиленгліколь Е1521, тальк Е553b, кальцію-D-пантотенат, цинку оксид, марганцю сульфат, піридоксину гідрохлорид, заліза оксиди та гідроксиди Е172, рибофлавін, тіаміну мононітрат, міді сульфат, ретинолу ацетат, птероїлмоноглютамінова кислота, калію йодид, D-біотин, хрому (ІІІ) хлорид, натрію селенат, натрію молібдат, фітоменадіон, ціанокобаламін, холекальциферол.

Фармакологічні властивості

Оптимальний запас необхідних вітамінів, мінералів та мікроелементів є важливою передумовою здоров’я, гарного самопочуття, настрою та зовнішнього вигляду жінок на кожному етапі життя. Організм не може самостійно виробляти багато поживних речовин. Іх необхідно щодня вживати з їжею. Потреби жінок і чоловіків у поживних речовинах відрізняються.

Доппельгерц® актив Комплекс для неї містить ретельно підібрані вітаміни, мінерали, мікроелементи, рослинні компоненти та колаген, які беруть участь у численних метаболічних процесах в організмі та спеціально адаптовані до потреб організму жінки.

Достатнє надходження кальцію, заліза та фолієвої кислоти є особливо важливим для жінок. Кальцій необхідний для підтримки кісток, залізо відіграє важливу роль у нормальному формування еритроцитів і сприяє транспортуванню кисню в організмі. Фолієва кислота відіграє важливу роль у поділі клітин та підтримує кровотворення. Достатній запас фолієвої кислоти особливо важливий у дітородному віці, а також під час вагітності та годування груддю.

Окрім цих компонентів Доппельгерц® актив Комплекс для неї містить багато інших вітамінів, мінералів та мікроелементів, які виконують важливі функції в організмі.

Метаболізм

Вітаміни В1, В2, В12, В6, С, пантотенова кислота, ніацин та мікроелементи залізо та йод сприяють нормальному енергетичному обміну. Хром бере участь у нормальному обміні макроелементів і допомагає підтримувати нормальний рівень цукру в крові. Молібден бере участь в процесі метаболізму сірковмісних кислот.

Імунна система та захист клітин

Мікроелементи мідь, селен, цинк та вітамін С відіграють важливу роль у функціонуванні імунної системи та, як і вітамін Е, допомагають захисти клітини від оксидативного стресу.

Нервова система

Вітаміни В1, В2, В6, В12, біотин, ніацин і магній допомагають забезпечити нормальне функціонування нервової системи та підтримати баланс нейромедіаторів.

Пантотенова кислота сприяє нормальній розумовій працездатності, цинк – когнітивній функції.

Зір

Вітамін А та цинк підтримують орган зору.

Кістково-м’язова система

Кальцій, магній вітамін К та вітамін D3 підтримують задовільній стан кісток. Магній в комплексі з вітаміном D відіграє важливу роль в нормальній роботі м’язів.

Шкіра, волосся, нігті та сполучна тканина

Цинк і біотин сприяють підтримці в гарному стані волосся та шкіри. Мідь допоможе зберегти колір волосся, стимулюючи вироблення пігменту. Селен та цинк допомагають зберегти здоровими нігті. Марганець бере участь в формуванні сполучної тканини.

Додаткове надходження колагену в комплексі з рослинними компонентами журавлиною та аронією (чорноплідною горобиною), що мають потужну антиоксидантну дію, допомагає покращити та зберегти еластичність та пружність шкіри. Вітамін С та цинк є незамінним для утворення та засвоєння колагену. Ця потужна комбінація змусить шкіру сяяти здоров’ям.

Показания

Може бути рекомендована лікарем в раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело рослинних компонентів, вітамінів та мінералів, що беруть участь у багатьох метаболічних процесах в організмі людини та спеціально адаптовані до потреб жіночого організму.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Не є лікарським засобом. Дієтична добавка. Без ГМО.

Противопоказания

Застереження

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації тільки після рекомендації лікаря. З обережністю людям, що мають проблеми із засвоєнням заліза.

Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

До уваги хворих на цукровий діабет:  1 таблетка містить 11 kJ|(кДж)/3 kcal(ккал) та не містить хлібних одиниць.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1 таблетці 1 раз на день під час або після вживання їжі, запиваючи достатньою кількістю води.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Рекомендований термін застосування: 30 діб, в подальшому термін застосування узгоджується з лікарем.

Условия хранения

Форма випуску

Таблетки масою 1975 mg (мг) (по 10 таблеток в блістері; по 1 або 3 блістери в пачці).

Умови зберігання

При температурі не вище 250 С, в сухому, недоступному для дітей місці.

Термін придатності

3 роки від дати виробництва.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Доппельгерц Актив Комплекс Для Нее таблетки №30

По этому товару ещё нет отзывов