Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Доппельгерц Актив Конопли масло капсулы №30

Код: 83613
Доппельгерц Актив Конопли масло капсулы №30
Цена от 197.50 до 320.00 грн

Наличие в 806 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

снижение умственноей деятельности

Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Доппельгерц Актив Конопли масло капсулы №30

Состав

Дієтична добавка “Доппельгерц® актив Коноплі олія”

Кожна капсула містить: Насіння коноплі (Cannabis sativa L) олія -  750 mg (мг), Кореню ашваганди (Witania somnifera) екстракт - 25 mg (мг), Каліфорнійського маку (Eschscholzia californica) екстракт  - 25 mg (мг), Пантотенова кислота (вітамін В5) - 3 mg (мг), Вітамін В- 0,55 mg (мг).

Інгредієнти: насіння коноплі олія, желатин (яловичий), гліцерин Е422, кремнію диоксид Е551, ашваганди кореню екстракт, каліфорнійського маку екстракт, лецитин соєвий Е322, кальцію-D-пантотенат, заліза оксиди та гідроксиди Е172, тіаміну мононітрат.

Опис

Насіння коноплі олія (Cannabis sativa L– джерело поліненасичених жирних кислот, які, в свою чергу, є основним будівельним матеріалом клітинної стінки, особливо нервової тканини та екстракти рослин, що мають адаптогенні властивості.

Кореню ашваганди екстракт (Witania somnifera) здатний підтримувати адаптогенну функцію, знижувати стрес, підвищувати енергію, сприяти релаксації, забезпечити антиоксидантний ефект та сприяти зміцненню імунної системи і підтримувати гормональний баланс.

Каліфорнійського маку екстракт (Eschscholzia californica) містить в своєму складі алкалоїди, які сприяють заспокоєнню та здатні покращити якість сну. Це робить його популярним серед тих, хто шукає природний спосіб підтримки емоційного та фізичного комфортую

Поєднання в одній капсулі олії коноплі та рослинних екстрактів допомагає організму підтримати задовільний психоемоційний стан, за рахунок компонентів, що мають гормоноподібну дію та регулюють баланс нейромедіаторів, які відповідають за реакцію на стрес.

В поєднанні з Вітамінами групи В (В1 та пантотенова кислота) рослинний комплекс чинить синергічний вплив на нервову систему, допомагає мінімізувати негативні наслідки стресу, відновити життєвий тонус, підвищити розумову та фізичну працездатність.

Показания

Може бути рекомендована лікарем в раціонах дієтичного харчування, як додаткове джерело біологічно-активних речовин та вітамінів, що підтримують розумову працездатність, метаболізм нейромедіаторів та нормальну функцію нервової системи для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму людини, що знаходиться у стані стресу. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Не є лікарським засобом. Дієтична добавка. Без ГМО.

Противопоказания

Застереження

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1 капсулі 1 раз на день під час або після вживання їжі, запиваючи достатньою кількістю води. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Інформація для хворих на цукровий діабет: 1 капсула містить 8 kcal (ккал)/34 kJ (кДж) та не містить хлібних одиниць.

Термін вживання

Рекомендований термін застосування: 30 діб, в подальшому термін застосування узгоджується з лікарем.

Условия хранения

Форма випуску

Капсули масою 1275 mg(мг) (по 10 капсул в блістері; по 1 або 3 блістери в пачці).

Умови зберігання

При температурі не вище + 250 С, в сухому, недоступному для дітей місці.

Термін придатності

2 роки від дати виробництва.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Доппельгерц Актив Конопли масло капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов