Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Доппельгерц актив Глюкозамин Форте таблетки №30

Код: 56328
Доппельгерц актив Глюкозамин Форте таблетки №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Доппельгерц актив Глюкозамин Форте таблетки №30

Состав

Активні інгредієнти:

Кожна таблетка містить:

Глюкозаміну гідрохлорид

1200 мг

Вітамін С

80 мг

Вітамін D

20 мкг

Вітамін Е

3 мг

Вітамін К

40 мкг

допоміжні речовиниполівінілпіролідон Е1201, целюлоза порошкова Е460(і), магнієві солі жирних кислот Е470b, кремнію діоксид Е551, гідроксипропілцелюлоза Е463, кроскармелоза Е468, гідроксипропілметилцелюлоза Е464, тальк Е553b, титану діоксиду Е171, жирні кислоти Е570, мікрокристалічна целюлоза Е460(і).

Властивості

Глюкозаміну гідрохлорид – моносахарид, який є будівельним матеріалом, для хрящової тканини та суглобових зв’язок, стимулює процес відновлення пошкодженої хрящової тканини та сприяє покращенню обміну речовин в ній, захищаючи її від пошкоджень. При його нестачі в організмі посилюється процес дегенерації хрящової тканини, що супроводжується запаленням та призводить до розвитку та прогресування остеопорозу. Дефіцит глюкозаміну утворюється з віком, але може виникати і у молодих людей, що займаються спортом та регулярними фізичними навантаженнями. Глюкозамін сприяє синтезу фізіологічних глікозаміногліканів, протеогліканів та гіалуронової кислоти тим самим стимулює відновлення суглобових хрящів.

Вітамін D3 – сприяє забезпеченню нормального росту та розвитку кісток. Регулює мінеральний обмін та сприяє відкладенню кальцію в кістковій тканини та дентині, перешкоджаючи, таким чином, остеомаляції кісток.

Вітамін К (фітоменадіон) – грає важливу роль в формуванні та відновленні кісток, забезпечує синтез остеокальцеміна – білка кісткової тканини. Сприяє попередженню остеоартрозу, бере участь в регуляції окислювально-відновлювальних процесів в організмі, чинить протизапальну та протиалергічну дію.

Вітамін Е – бере участь в синтезі колагену, активує проліферацію клітин, покращує стан шкірних покровів. Збільшує постачання кисню до організму, підвищує фізичну витривалість, корисний при заняттях спортом.

Вітамін С – важливий для росту та відновлення клітин тканин, необхідний для формування колагену – білку з’єднувальної тканини.  Захищає клітини від пошкодження, прискорює процеси одужання та укріплює зв’язки.

Показания

Може бути рекомендована лікарем, як додаткове джерело глюкозаміну, вітамінів С, Е, D та К при підвищеному навантаженні на суглоби (надмірна вага, заняття спортом та інші інтенсивні фізичні навантаження), для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму людини.

Противопоказания

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації. З обережністю призначають людям, хворим на бронхіальну астму, оскільки вони більш схильні до розвитку алергічних реакцій.

До уваги хворих на цукровий діабет: 1 таблетка містить 21 кДж/5,0 ккал, 0,1 хлібних одиниць.

Способ применения и дозы

Дорослим  по 1 таблетці 1 раз на день під час або після вживання їжі, запиваючи достатньою кількістю води.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Термін вживання

1-3 місяці, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.

Курс можна повторювати 2-3 рази на рік з інтервалом у 2 місяці за призначенням лікаря.

Условия хранения

Умови зберігання

При температурі не вище 25оC, в сухому, недоступному для дітей місці.

Форма випуску

Таблетки масою 1560 мг, №30.

Термін придатності

3 роки від дати виробництва.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Доппельгерц актив Глюкозамин Форте таблетки №30

По этому товару ещё нет отзывов