Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Др. Органик (Dr. Organic) Сыворотка для кожи вокруг глаз для омоложения и обновления с маслом розы Отто 15 мл

Код: 84034
Др. Органик (Dr. Organic) Сыворотка для кожи вокруг глаз для омоложения и обновления с маслом розы Отто 15 мл
Цена от 509.60 до 509.60 грн

Наличие в 125 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Жидкости наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Др. Органик (Dr. Organic) Сыворотка для кожи вокруг глаз для омоложения и обновления с маслом розы Отто 15 мл

Состав

Aloe barbadensis leaf juice powder†, Aqua, Glycerin, Rosa damascena (Rose otto) flower water, Caprylic/capric triglyceride, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Cetearyl glucoside, Gossypium herbaceum (Cotton) seed oil, *ROSA DAMASCENA FLOWER EXTRACT (KEY ACTIVE: Rose Otto)†, Calendula officinalis flower extract, Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract, Passiflora incarnata (Passionflower) extract, Tilia cordata (Linden) flower extract, Polygonum fagopyrum (Buckwheat) seed extract, Panthenol, Dicaprylyl ether, Hydroxyacetophenone, Sodium stearoyl glutamate, Xanthan gum, Hydrogenated vegetable oil, Salicylic acid, Sodium phytate, Sorbic acid, Citric acid, Benzyl alcohol Potassium sorbate. 

Опис

Dr.Organic Сироватка для омолодження та відновлення шкіри навколо очей з олією троянди Отто 15мл.

Завдяки вмісту чистої органічної ефірної олії троянди Отто у поєднанні із комплексом рослинних олій, включаючи солодкий мигдаль, календулу та пасифлору, сироватка чинить інтенсивну омолоджувальну дію на шкіру, ефективно живить, зволожує, робить її ніжною, гладенькою, сяючою та наповненою, освітлює ніжну шкіру навколо очей, стимулює колаген. Ідеально підходить, як особливо цінний нічний догляд за шкірою навколо очей після очищення. Засіб не має запаху. Органічний продукт упакований у пластикову трубку HDPE, яка повністю переробляється, з поліпропіленовою кришкою.

  • ОсобливостіТроянда Отто має підбадьорливі, омолоджують і заряджає енергією властивості, які допомагають надати молодий і підтягнутий вигляд.
  • У поєднанні з календулою та пасифлорою через їх заспокійливі та зберігають колаген властивостей.
  • Природно бадьорить, пом'якшує та висвітлює ніжну шкіру навколо очей під час сну.

Противопоказания

Не для внутрішнього використання. Уникайте попадання в очі. Не наносьте на пошкоджену або подразнену шкіру. Якщо виникає чутливість, припиніть використання. Уникайте цього продукту, якщо у вас є алергія або чутливість до будь-якого з інгредієнтів. Зберігайте у недоступному для дітей місці. Зберігати у прохолодному сухому місці.

Способ применения и дозы

Делікатно наносити на ніч невелику кількість сироватки на очищену шкіру навколо очей по напрямку від зовнішнього кутика ока до носа.

Регистрационные данные

Инструкция для: Др. Органик (Dr. Organic) Сыворотка для кожи вокруг глаз для омоложения и обновления с маслом розы Отто 15 мл

Производитель: Др. Органик Груп Лтд, Великобритания

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Др. Органик (Dr. Organic) Сыворотка для кожи вокруг глаз для омоложения и обновления с маслом розы Отто 15 мл

По этому товару ещё нет отзывов