Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Dr.Sante Anti Hair Loss (Др.Санте Анти Хеа Лосс) Бальзам для Волос 200 мл

Код: 11901
Dr.Sante Anti Hair Loss (Др.Санте Анти Хеа Лосс) Бальзам для Волос 200 мл
Цена от 71.50 до 129.50 грн

Наличие в 35 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Мягкие наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Dr.Sante Anti Hair Loss (Др.Санте Анти Хеа Лосс) Бальзам для Волос 200 мл

Состав

Aqua, Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Palmitate, Arginine, Acetyl Tyrosine, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenate, Zinc Gluconate, Niacinamide, Ornithine HCL, Polyquaternium-11, Citrulline, Hydrolyzed Soy Protein, Glucosamine HCL, Arctium Majus Root Extract, Panax Ginseng Root Extract, Biotin, Hydrolyzed Lupine Seed Extract, Lepidium Meyenii Root Extract, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Parfum, Propanediol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, Disodium Succinate.

Показания

Бальзам серії Dr. Santé Anti Hair Loss спеціально розроблений для догляду за ослабленим і схильними до випадіння волоссям. Він насичує волосся відсутніми вітамінами, мінералами і амінокислотами, а тому воно стає міцнішим, а випадіння значно скорочується.

Інноваційний TRICHOGEN COMPLEX забезпечує новий підхід до відновлення волосся. Втрата волосся часто викликана нестачею вітамінів і корисних речовин в організмі. Активний комплекс дає волоссю всі ці необхідні для краси і здоров'я волосся елементи, запобігаючи випадіння волосся. Екстракт маки перуанської зміцнює волосяну цибулину, активізує вироблення колагену і подовжує період росту волосся. Олія насіння сача інчі відновлює ліпідний шар, запобігає посіченню кінчиків і зменшує ламкість, завдяки чому волосся стає більш міцним. Протеїни насіння люпину захищають від зовнішніх впливів, надають блиск і силу.

Бальзам стимулює ріст волосся і відновлює їх від коренів до кінчиків. Він значно полегшує розчісування, зменшує втрату волосся, надає їм здоровий блиск і гладкість. Використовуйте бальзам в поєднанні з шампунем для досягнення максимального результату.

Регистрационные данные

Инструкция для: Dr.Sante Anti Hair Loss (Др.Санте Анти Хеа Лосс) Бальзам для Волос 200 мл

Производитель: Эльфа Украина

Регистрация: 05.03.02-03/53207

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Dr.Sante Anti Hair Loss (Др.Санте Анти Хеа Лосс) Бальзам для Волос 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов