Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Dr.Sante Antibacterial effect (Др.Санте Антибактериальный ефект) Мило Care and Protection 100 г

Код: 80082
Dr.Sante Antibacterial effect (Др.Санте Антибактериальный ефект) Мило Care and Protection 100 г
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мыла и шампуни

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Dr.Sante Antibacterial effect (Др.Санте Антибактериальный ефект) Мило Care and Protection 100 г

Состав

Sodium Palmate, Sodium Tallowate (B), Aqua, Sodium Palm Kernelate, Sodium Stearate (A), Glycerin, Kaolin, Parfum, Hydroxydichlorodiphenyl Ether, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Lauric Acid, Sodium Chloride, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Hydroxide (A), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 77891.

Тверде антибактеріальне мило Care & Protection з натуральним соком алое представлено ТМ Dr. Sante і призначене для щоденного використання. Мило має дію 2 в 1: ефективно, але при цьому делікатно очищає шкіру й надає потужний антибактеріальний вплив.

Захист шкіри рук від хвороботворних бактерій — необхідний в нинішніх умовах підвищеної небезпеки зараження інфекційними захворюваннями захід. І, наприклад, після поїздок у громадському транспорті, відвідування різних громадських місць, виконання робіт із грунтом, прогулянок у лісі, а також контакту з хворими інфекційними захворюваннями шкіра рук потребує додаткового антибактеріального захисту.

Крім того посилений антибактеріальний захист потрібен в соціальних і медичних установах, а також у закладах громадського харчування, торгових установах і на будь-яких підприємствах або в організаціях, де є великий потік відвідувачів.

Антибактеріальне мило Care & Protection від Dr. Sante спеціально розроблене для глибокого очищення шкіри й потужного антибактеріального захисту. У формулі цього мила натуральна миюча основа з омилених олій делікатно видаляє забруднення, а натуральний сік алое вера має антибактеріальну, протизапальну, зволожуючу й заспокійливу дію на шкіру.

Антибактеріальні властивості мила посилені дією гідроксидихлордифенілового ефіру - високоактивної антимікробної добавки з пролонгованим ефектом. Цей компонент створює на шкірі рук захисний шар, який запобігає розмноженню патогенної мікрофлори й тим самим знижує ризик інфікування організму.

Способ применения и дозы

Намочіть і намильте руки так, щоб уся поверхня була в піні, включаючи тильну сторону рук, між пальцями й під нігтями. Потім ретельно змийте водою і висушіть. Ретельне миття рук має тривати не менше 30 секунд.

Регистрационные данные

Инструкция для: Dr.Sante Antibacterial effect (Др.Санте Антибактериальный ефект) Мило Care and Protection 100 г

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Dr.Sante Antibacterial effect (Др.Санте Антибактериальный ефект) Мило Care and Protection 100 г

По этому товару ещё нет отзывов