Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Dr.Sante (Др.Санте) Репейное Масло натуральное 100 мл

Код: 75933
Dr.Sante (Др.Санте) Репейное Масло натуральное 100 мл
Цена от 96.00 до 160.00 грн

Наличие в 1177 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

трихология

Форма выпуска

Жидкости наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Dr.Sante (Др.Санте) Репейное Масло натуральное 100 мл

Состав

Paraffinum Liquidum, Arctium Lappa Root Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Ethylhexyl Cocoate, Oleth-5, Juglans Regia Seed Oil, Triticum Vulgarе Germ Oil, Pinus Sibirica Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Linoleic Acid , Linolenic Acid, Brassica Rapa Root Extract, Inulin Helianthus Tuberosus Extract, Capsicum Frutescens Resin, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Zingiber Officinale Root Oil, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil, Propylene Glycol, Alcohol, Glycerin, ВHT, Citronellol, Cinnamal.

Опис

Натуральна реп'яхова олія - це ефективний і дієвий засіб для вирішення проблем з волоссям: його випадінням, ослабленістью, тьмяністю. Вона зміцнює корені, відновлює, активізує ріст і в цілому сприятливо впливає на здоров'я волосся. А олія Dr. Santé додатково збагачена активними компонентами, які в рази підсилюють її дію.

Екстракти чорної редьки і лопуха в поєднанні з інуліном топінамбура інтенсивно живлять волосяні цибулини і насичують корисними речовинами, сприяючи зростанню здорового волосся. Олії волоського горіха, оливки, кедра сибірського і касторове живлять волосся і підсилюють їх ріст. Ефірні олії кориці, імбиру і евкаліпта надають тонізуючу дію, підсилюють мікроциркуляцію шкіри голови і покращують живлення фолікулів.

Реп'яхова олія, збагачена додатковими компонентами, наситить волосся корисними речовинами, відновить і зміцнить. Вона легко наноситься, легко змивається і ефективно працює. З нею ваше волосся стане здоровим і густим, а проблема випадіння залишиться в минулому.

Способ применения и дозы

Теплу реп'яхову олію нанести на корені волосся, через 20-30 хвилин волосся промити шампунем. Процедуру повторювати 1-2 рази в тиждень.

Застереження

Тільки для зовнішнього застосування. При попаданні в очі промити водою.

Регистрационные данные

Инструкция для: Dr.Sante (Др.Санте) Репейное Масло натуральное 100 мл

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Dr.Sante (Др.Санте) Репейное Масло натуральное 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов