Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Драй-Драй Класик Ролл-Он шариковый дезодорант 35 мл

Код: 57846
Драй-Драй Класик Ролл-Он шариковый дезодорант 35 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Прочие

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Драй-Драй Класик Ролл-Он шариковый дезодорант 35 мл

Состав

Ingredients (INCI): Alcohol Denat (76.5% ob.)(T-butyl Alcohol, Denatonium Benzoate), Aluminum Chloride – 30,5%, PPG-15 Stearyl Ethear

Опис

Ефективність захисту від поту безпосередньо пов'язана з такими показниками, як тип алюмінієвої солі, її концентрація в продукті і рівень рН, тобто з формулою DryDry.

Клінічно доведено, що унікальний склад DryDry дозволяє тимчасово блокувати потові залози на оброблених їм ділянках шкіри. Увага: функції потових залоз не порушуються!

Ефективний засіб від потовиділення DryDry надає антибактеріальний ефект, тим самим перешкоджаючи утворенню неприємного запаху.

Засіб рекомендується наносити на абсолютно суху шкіру за годину до сну. Місця нанесення необхідно ретельно висушити перед застосуванням.

Використання DryDry може викликати легке печіння або поколювання оброблених ділянок шкіри. Причиною виникнення подразнень є, як правило, недостатньо суха шкіра перед застосуванням DryDry. При виникненні печіння або свербежу змийте засіб водою і нанесіть на роздратовані ділянки DryDry Gel. Повторне нанесення DryDry можливо не раніше, ніж через 24 години.

Противопоказания

Перед застосуванням DRYDRY Classic необхідно проконсультуватися з лікарем особам молодше 16 років, вагітним і годуючим жінкам, а також вираженим алергікам.

Способ применения и дозы

Вимийте і ретельно висушіть шкіру. Нанесіть засіб і дайте шкірі висохнути кілька хвилин. Не мочіть шкіру до ранку. Вранці - звичайні водні процедури. При рясному потовиділенні рекомендується повторити процедуру кілька вечорів поспіль - для досягнення максимального ефекту. На долонях і ступнях шкіра грубіша, тому DryDry наноситься частіше.

Застосовуючи DryDry згідно цієї інструкції. Ви можете забезпечити собі повний комфорт на термін до 7 днів, при цьому одного флакона вистачає в середньому на 5 місяців. Обмежень по тривалості і частоті використання засобу DryDry немає. У разі почервоніння шкіри нанесіть DryDry на подразнені ділянки.

Застереження

Уникайте контакту з очима. У разі попадання засобу в очі промийте великою кількістю води.

Не рекомендується наносити DryDry протягом 24 годин після видалення волосся з відповідної ділянки шкіри.

Условия хранения

3 роки. Дати виготовлення і закінчення терміну придатності вказані на упаковці.

Регистрационные данные

Инструкция для: Драй-Драй Класик Ролл-Он шариковый дезодорант 35 мл

Производитель: Лексима АБ, Швеция

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Драй-Драй Класик Ролл-Он шариковый дезодорант 35 мл

По этому товару ещё нет отзывов