Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Дрожжи пивные С Женьшенем таблетки по 0,5 г №100

Код: 60811
Дрожжи пивные С Женьшенем таблетки по 0,5 г №100
Цена от 36.00 до 36.00 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Дрожжи пивные С Женьшенем таблетки по 0,5 г №100

Состав

Автолізат пивних дріжджів, заліза сульфат, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Комплекс вітамінного преміксу (вітаміни Е, В1, В2, В6, В12, С, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин) виконує функцію каталізатора багатьох біохімічних процесів в організмі людини, сприяє підвищенню захисних сил організму, зниженню агресивної дії факторів навколишнього середовища.

Залізо є найважливішим мікроелементом, який входить до складу більше 100 ферментів організму людини і бере участь у диханні, кровотворенні, імунобіологічних процесах і окисно-відновних реакціях. Без нього неможливо живлення клітин, оскільки залізо входить до складу гемоглобіну, який доставляє кисень і поживні речовини до всіх органів і тканин. Залізо потрібне багатьом ферментам і білкам, які контролюють обмін холестерину, процес кровотворення, виробництво ДНК, відповідь імунної системи на бактеріальну або вірусну інфекцію, окисно-відновні реакції, енергетичний метаболізм.

Показания

Для підтримки імунної системи організму, нормалізації обміну речовин, підвищення опору організму захворюванням і стомлюваності при, підвищених фізичних і психоемоційних навантаженнях; для профілактики залізодефіцитної анемії. В організмі залізо необхідне для продукування червоних і білих кров’яних тілець, допомагає забезпечувати клітини киснем і підтримувати імунітет.

Противопоказания

Дріжджі пивні з залізом: Індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Способ применения и дозы

Дріжджі пивні з залізом: Дорослим і дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запивати водою.

Условия хранения

24 місяці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Дрожжи пивные С Женьшенем таблетки по 0,5 г №100

По этому товару ещё нет отзывов