Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Джерело И фитоконцентрат 50 мл

Код: 53501
Джерело И фитоконцентрат 50 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

симптоматическое лечение гриппа, ОРВИ, простуды

Область применения

иммунология

Форма выпуска

Жидкости внутрь

Разрешено

для детей/для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Джерело И фитоконцентрат 50 мл

Состав

Джерело-І (Immunoxel) функціональний продукт натурального походження, імуномодулятор. Є НОВОЮ, більш ефективною модифікацією фітоконцентрату  Джерело, яка вирізняється швидкою противірусною дією та відповіддю механізмів імунітету, в тому числі неспецифічного (активізує вироблення імуноглобулинів та мікрофагів, сприяє прискоренню запуску Системи інтерферону - найважливішого чинника неспецифічної резистентності організму людини), активує відповідь імунітету навіть малочутливим до лікування інфекціям.

 

Дія: Джерело-І (Immunoxel)  - підсилена модифікація фітоконцентрату Джерело, що відрізняється дуже швидкою дією на противірусні механізми імунітету, зокрема завдяки виробленню власного інтерферону, підсилює захисні властивості слизових оболонок дихальної і травної систем, що не допускає подальший розвиток інфекційного процесу. У результаті активації неспецифічних факторів імунного захисту швидко припиняється зараження вірусами нових клітин. Крім того, Джерело-І (Immunoxel) виражено відновлює функцію гуморального і клітинного імунітету, що робить його незамінним при наявності малочутливих до лікування бактеріальних процесів (туберкульозу, мікоплазменної та хламідійної інфекції та ін.). Фітоконцентрат ефективний також для стимуляції протипухлинного і протигельмінтного захисту, завдяки чому може доповнювати відповідні схеми лікування цих патологій.

Склад: водно-спиртові екстракти бруньок сосни, листя алое, берези, кропиви, подорожнику, трави ехінацеї, звіробоя, золототисячника, полину, суниці, череди, квіток нагідок, плодів обліпихи, фенхелю, шипшини, ялівцю, кореня елеутерококу, оману, родіоли, солодки, чаги.

Показания

використовується за присутності гострих та хронічних вірусно-мікробних процесів - грипу, ГРЗ, цитомегаловіруса, герпеса різних типів, вірусних гепатитів, ВІЛ-інфікуванні, нейроінфекцій, туберкульозу, кандидоза та інших грибкових ураженнях, урогенітальних інфекцій, бронхопневмоній, гнійних процесів, кишкових інфекцій та ін. 

Противопоказания

вагітним жінкам, годуючим матерям, підвищена чутливість до компонентів.

Способ применения и дозы

один-два рази на день по 30 - 70 крапель на 50 мл води. У перші 3 - 5 днів гострої респіраторної інфекції та при інших вірусних захворюваннях можна приймати по 50 - 70 крапель 2 - 3 рази в день. При наявності гіпертонічній хворобі або присутності алергійних процесів розпочинати вживання засобу з меншої дози (15 - 20 крапель), додавати в день по 5 крапель, поступово доводячи дозу до повної.

 

Зовнішнє застосування: за наявності ГРЗ також ефективно використовувати закапування в ніс – 1 крапля Джерела-І (Immunoxel)  на 6 - 7 крапель води 3 - 6 рази на день. Розчин для зовнішнього застосування готується на один раз і не зберігається!

Побочные реакции

при апробаціях Джерела-І (Immunoxel) у клініках різного профілю не було (на упаковці вказані загальні обмеження).

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Джерело И фитоконцентрат 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов