Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Экстракт Нони капсулы №50

Код: 82875
Экстракт Нони капсулы №50
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 16 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Экстракт Нони капсулы №50

Состав

екстракт моринди лимонолистної (Morinda citrifolia, Noni) – 200,0, вітамін С – 10,0; наповнювачі: кальцію стеарат, МКЦ, лактоза, фруктоза, сорбіт.

Основною діючою речовиною біодобавки "Екстракт Ноні" є Морінда лимонолистна (Ноні - місцева таітяньська назва плоду рослини Morіnda Cіtrіfolіa (Морінда лимонолистна). Цілющі властивості лісового фрукту Ноні вже більш 2000 років були відомі в Полінезії, Австралії, Новій Зеландії, Малазії, В'єтнамі, Китаї, Індії та багатьох інших країнах Океанії. Він виростає тільки в природі і не має штучних плантацій.

Ноні росте на островах південної частини Тихого океану, в основному на островах Таїті, там де мається незабруднений вулканічний ґрунт.

Екстракт Морінди лимонолистої (Ноні) містить близько 150 мінералів, вітамінів і амінокислот. Він активізує більш 220 ферментів, які відіграють важливе значення для зміцнення імунної системи, а також для захисту від вільних радикалів і для підтримки функцій всього організму. Вчені визнають, що унікальний комплекс речовин, що входить до складу Ноні, допомагає здоровій клітині працювати більш ефективно, у тому числі стимулює її ділення, тобто посилює регенерацію тканин, а ушкодженій клітині допомагає ліквідувати свої дефекти.

Вживання ДД "Екстракт Ноні" є самим ефективним засобом поповнення необхідної кількості ксероніна в організмі, а також підвищення стійкості до таких сучасних захворювань, як серцеві напади, високий тиск, діабет, артрити і навіть передчасне старіння.

Властивості ДД "Екстракт Ноні".

Порушення настрою, депресії, синдром хронічної втоми.

Алкалоїд зеронін, один з найважливіших активних компонентів Ноні, впливає на підкіркові структури мозку, які є центрами рецепції ("задоволення"), сприяє утворенню ендорфіну, і діє як гормон, активуючи рецепторний білок "гарного настрою". Ноні допомагає стабілізувати стан багатьох людей з розладами настрою, депресією, порушеннями сну. Такий ефект Ноні пов'язаний із серотоніном, який є одним з компонентів, що використовується в біосинтезі зероніна.

Нормалізація кров'яного тиску.

В екстракті Ноні містяться живильні речовини з цілющими властивостями, що називаються полінутрієнтами. Ці речовини сприяють нормалізації кров'яного тиску, зокрема, його зниженню. Скополетин - фітонутріентний компонент Ноні - розширює спазмовані кровоносні судини . В результаті відбувається нормалізація кров'яного тиску і менше зношується серце.

Знеболюючі властивості.

Загально визнано, що Ноні допомагає знімати більшість видів болю, особливо головні, суглобні і менструальні. Це відбувається завдяки тому, що Ноні вивільнює ксеронін і транспортує глибоко до хворого органу, де він діє на клітини і в такий спосіб пом'якшує біль.

Травна система. Регенерація.

Антрахінони, що містяться в Ноні, стимулюють діяльність усієї травної системи, підсилюючи секреторні процеси, у тому числі вироблення ферментів і жовчі. Екстракт Ноні допомагає зберігати РН-баланс (кислотно-лужний баланс) у клітинах і в організмі в цілому, що є основною умовою нормального обміну речовин. Ноні має антибактеріальну дію.

Імуностимулюючий ефект Ноні.

При регулярному вживанні Ноні люди перестають хворіти на простудні захворювання. Дослідники вважають, що здатність Ноні активізувати Т-клітини (Т-лімфоцити) в імунній системі є ключем до розуміння того, чому ця чудова лікарська рослина сотні років грає для туземців таку велику роль і так успішно використовується при неймовірно величезному числі серйозних захворювань і хронічно-дегенеративних недугах.

Ендокринний баланс.

Ноні містить природні стероли - ліпідні субстанції, що є попередниками різних гормонів, у тому числі і статевих.

Дія.

З віком організм людини виробляє все меншу кількість ксероніна. Будь-яка форма стресу, будь-якого роду психологічні і фізичні напруги витрачають важливо необхідний організмові людини ксеронін. Стрес знижує оптимальний вміст ксероніну, одного з найбільш важливих біохімічних цеглинок організму, що надалі порушує функцію ензимів і протеїнів. І, як результат, в організмі порушуються і біохімічний баланс, і функції клітини, а зрештою, втрачається здатність протистояти серйозним захворюванням.

ДД "Екстракт Ноні" має високу концентрацію досі невідомої попередньої форми ксероніну, що називається проксеронін. Проксеронін Ноні в кишковому тракті людини швидко перетворюється в ксеронін. Значна кількість клітин кишкового тракту людини містять дуже високу концентрацію серотоніну, що у реакції з проксероніном Ноні в кровоносній системі легко переходить у чистий ксеронін.

При прийомі багатої проксероніном біодобавки "Екстракт Ноні" організм цілком (повністю) забезпечує себе ксероніном для того, щоб мати сили для боротьби з недугами.

Допоміжну і посилюючу дію біодобавці "Екстракт Ноні" надає вітамін С.

В організмі людини вітамін С регулює здатність крові згортатися і рівень в ній ліпідів, забезпечує формування кісткової і сполучної тканини (колагену), утворення стероїдних гормонів, регулює вуглеводний обмін. Вітамін С стимулює імунну систему, вироблення інтерферону, що перешкоджає розмноженню вірусів, а також зменшує дію алергенів.

Не є лікарським засобом.

Показания

  • зменшення відчуття стомлюваності;
  • поліпшення загального самопочуття;
  • зняття неврозів, депресій;
  • жінкам при проблемах з місячними;
  • нормалізації кров'яного тиску, зокрема, його зниженню;
  • стимуляції діяльності усієї травної системи;
  • затримки процесу старіння;
  • підсилення захисних функції організму.

Противопоказания

індивідуальна чутливість до компонентів продукту, не рекомендується вагітним і жінкам, що годують груддю.

Способ применения и дозы

дорослим та підліткам з 16 років по 2 капсули 2 рази на день за годину до їжі. Курс прийому 1-2 місяці, який рекомендується повторювати 2-3 рази на рік.

Условия хранения

зберігати в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 20°С.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Экстракт Нони капсулы №50

По этому товару ещё нет отзывов