Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Экстракт корня Солодки таблетки №40

Код: 54194
Экстракт корня Солодки таблетки №40
Цена от 36.50 до 78.00 грн

Наличие в 11 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

отхаркивающее: увеличение выделения, облегчение выведение мокроты

Область применения

простудные заболевания

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Экстракт корня Солодки таблетки №40

Состав

Солодка вперше була згадана понад 5000 років тому в китайській книзі Pen Tsao Ching. На сьогоднішній день це одна з найпопулярніших рослин в Китаї.

Як в західній, так і в східній культурі історія використання солодки налічує декілька тисячоліть. Латинська назва «Glycyrrhiza» виникла від грецьких слів «glukus», що означає «солодкий», і «riza», що означає «корінь». Річ у тім, що один з головних компонентів кореня солодки - гліциризінова кислота в 50 разів солодше за цукор з цукрової тростини. Проте на відміну від цукру, солодка не викликає, а пригнічує спрагу.

До складу солодки входять тритерпенові сапоніни (2-15%), включаючи гліциризінову та гліциретинову кислоти, флавоноїди, а також велика кількість магнію, кремнію та натрію. Завдяки цьому солодка має сильну протизапальну дію. Солодка посилює дію кортикостероїдів, а також стимулює виробництво організмом власних гормонів. Солодка також пригнічує дію ферменту, який ініціює виробництво простагландинів і лейкотриснів, що сприяють розвитку запального процесу. Протизапальна дія солодки використовується при виразках шлунку та дванадцятипалої кишки, при хронічних запальних станах шлунково-кишкового тракту.

Ураження слизистого шару травної системи може стати результатом вживання тих або інших ліків (особливо ліків, що вживаються для лікування запальних процесів, таких, як аспірин). Нервова напруга, неправильне харчування, харчові алергії, алкоголь, куріння і т.п. також можуть стати причиною виникнення цього захворювання. Симптомами виразки є відчуття дискомфорту у верхній частині живота через деякий час після їжі або вночі. Іноді ці явища супроводжуються нападами гострого болю, який проходить тільки після їжі, нейтралізації шлункової кислоти або після блювання.

Дослідження, що були проведені в останні роки, довели, що корень Солодки зміцнює слизову оболонку травного тракту та прискорює процес одужання. Тому екстракт Солодки ефективно застосовується при виразках і запальних недугах шлунку та кишечника. Прийом екстракту кореня Солодки захищає стінки травного тракту, збільшує строк життя клітин слизової оболонки та покращує кровопостачання уражених ділянок.

Екстракт кореня Солодки стимулює жовчовиділення та покращує роботу печінки. Флавоноїди солодки є могутніми антиоксидантами та забезпечують захист печінки від ушкодження вільними радикалами. Дослідження показали, що солодка допомагає при гепатиті і покращує функціонування печінки при цирозі. Також рекомендується приймати Екстракт кореня Солодки як відхаркувальний, обволікаючий засіб та такий, що пом'якшує кашель при недугах верхніх дихальних шляхів, головним чином при наявності секрету, що погано відокремлюється, є густим і в'язким, а також при наявності запальних проявів.

До складу Екстракту кореня Солодки входять гліциризін (23%), флавоноїди, ефірна олія, аскорбінова кислота, є присутньою гліциретинова кислота, яка за своєю будовою схожа на гормон, що виробляється корою надниркових (кортизон), а він регулює в організмі водно-сольовий обмін.

Показания

рекомендується як допоміжний засіб з метою корекції раціону харчування при:

  • гастриті, виразках шлунку та дванадцятипалої кишки;
  • недугах дихальних шляхів (бронхіті, коклюші, бронхіальній та легеневій пневмонії), що супроводжуються кашлем;
  • ревматичних суглобних болях;
  • гіпофункції кори надниркових.

Противопоказания

Гіпертонічна хвороба, вагітність, годування грудьми.

Не є лікарським засобом.

Способ применения и дозы

Препарат приймають по 1 таблетці три рази надень під час їжі.

Термін вживання:

4 тижні, 2-3 курси на рік.

Применение в период беременности или кормления грудью

Протипоказано.

Условия хранения

Зберігати в сухому, прохолодному та темному місці.

Термін придатності

24 місяці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Экстракт корня Солодки таблетки №40

По этому товару ещё нет отзывов