Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Экстратерм с исландским мхом и витамином С и Подорожником леденцы с клубничным вкусом №24

Код: 72128
Экстратерм с исландским мхом и витамином С и Подорожником леденцы с клубничным вкусом №24
Цена от 173.70 до 358.70 грн

Наличие в 2023 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

кашель, сухость

Область применения

отоларингология

Форма выпуска

Леденцы и пастилки

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 11 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Экстратерм с исландским мхом и витамином С и Подорожником леденцы с клубничным вкусом №24

Состав

ЕКСТРАТЕРМ® З ІСЛАНДСЬКИМ МОХОМ, ВІТАМІНОМ С ТА ПОДОРОЖНИКОМ з цитрусовим смаком

1 льодяник вагою 2,5 г (g) ± 3 % містить: екстракту ісландського моху (Cetraria islandica)
36,20 мг (mg), вітаміну С 12,00 мг (mg), екстракту подорожника (Plantago lanceolata) 5,55 мг (mg), ксилітолу 4,10 мг (mg).

Інгредієнти: цукор, мальтоза, екстракт ісландського моху, регулятор кислотності – лимонна кислота (Е 330), вітамін С, ароматизатор «апельсин», екстракт подорожника, ксилітол, ментол, ароматизатор «лимон», олія розмарину (Rosmarinus Officinalis), барвник – бета-каротин.

ЕКСТРАТЕРМ® З ІСЛАНДСЬКИМ МОХОМ, ВІТАМІНОМ С ТА ПОДОРОЖНИКОМ з полуничним смаком

1 льодяник вагою 2,5 г (g) ± 3 % містить: екстракту ісландського моху (Cetraria islandica)
36,20 мг (mg), вітаміну С 12,00 мг (mg), екстракту подорожника (Plantago lanceolata) 5,55 мг (mg), ксилітолу 4,10 мг (mg).

Інгредієнти: цукор, мальтоза, екстракт ісландського моху, регулятор кислотності – лимонна кислота (Е 330), вітамін С, ароматизатор «полуниця», ароматизатор «ожина», екстракт подорожника, ксилітол, барвник – екстракт чорної моркви, ментол, олія розмарину (Rosmarinus Officinalis).

Властивості

Ісландський мох (Cetraria islandica) містить полісахариди ліхенін та ізоліхенін, що обволікають слизову оболонку верхніх дихальних шляхів і ротової порожнини, сприяють створенню захисного шару, який має заспокійливу та пом’якшуючу дію, завдяки чому зменшується кашлевий рефлекс та пом’якшується сухий подразнюючий кашель. До складу екстракту входять також комплекс органічних кислот (уснінова, цетрарова та інші), макро- та мікроелементи (залізо, йод, марганець та інші), вітаміни групи В, вітамін А та С, яким притаманні протизапальна, антибактеріальна, легка противірусна та протигрибкова, імуностимулююча та регенеруюча дії. Ісландський мох добре відомий своєю терапевтичною дією при запальних захворюваннях дихальних шляхів.

Вітамін С сприяє нормальному функціонуванню імунної системи, підтримує загальний стан та опірність організму до негативних факторів довкілля, особливо в період сезонних застудних захворювань дихальних шляхів.

Подорожник ланцетолистний (Plantago lanceolata) містить слиз, іридоїдні глікозиди (аукубін, катапол), фенолкарбонові кислоти (хлорогенова кислота) і їх глікозиди (вербаскозид), сапоніни, флавоноїди, таніни. Завдяки цим речовинам подорожник ланцетолистий проявляє обволікаючі, протизапальні, секретолітичні та антибактеріальні властивості. Розріджує мокротиння, сприяє відхаркуванню.

Ментол та олія розмарину (Rosmarinus Officinalis) чинять заспокійливу, освіжаючу, протизапальну, антисептичну та легку анестезуючу дії на слизову оболонку верхніх дихальних шляхів та ротової порожнини при подразненні та запаленні.

Показания

ЕКСТРАТЕРМ® З ІСЛАНДСЬКИМ МОХОМ, ВІТАМІНОМ С ТА ПОДОРОЖНИКОМ може бути рекомендований в якості дієтичної добавки як додаткове джерело біологічно активних речовин – натуральних рослинних екстрактів ісландського моху та подорожника, вітаміну С, з метою полегшення дратівливого подразнюючого кашлю, що супроводжує запалення верхнього відділу дихальних шляхів, у тому числі спричиненого зовнішніми факторами (сухе, холодне та забруднене повітря, пил, дим тощо); сприяє зменшенню подразнення, відчуття першіння та свербежу в горлі та ротовій порожнині, охриплості голосу та сухості слизової оболонки; для підтримки голосових зв’язок при навантаженнях; з метою нормалізації належного функціонування та захисту слизової оболонки верхніх дихальних шляхів та ротової порожнини від дії різного виду подразників; для загального зміцнення організму в період сезонних застудних захворювань.

Способ применения и дозы

Дорослим та дітям старше 11 років по 1 льодянику кожні 2 години (не більше 6 льодяників на добу), повільно розсмоктуючи в ротовій порожнині. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Застереження

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування, при індивідуальній чутливості до будь-якого компоненту, дітям віком до 11 років, людям з цукровим діабетом, так як продукт містить цукор. Перед використанням рекомендована консультація лікаря. У період вагітності та грудного вигодовування прийом продукту за рекомендацією лікаря. Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Условия хранения

Форма випуску

Льодяники для розсмоктування № 24, по 12 льодяників у блістері, по 2 блістера у пачці.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 0С, у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Номер партії і кінцева дата споживання «Вжити до»: зазначено на пачці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Экстратерм с исландским мхом и витамином С и Подорожником леденцы с клубничным вкусом №24

По этому товару ещё нет отзывов