Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Экзестерин Плюс капсулы вагин. №10

Код: 70256
Экзестерин Плюс капсулы вагин. №10
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

восстановление баланса микрофлоры

Область применения

гинекология

Форма выпуска

Суппозитории вагинальные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Экзестерин Плюс капсулы вагин. №10

Состав

екстракт іван-чаю, екстракт з трави еспарцету піскового, альфа-токоферолу ацетат, поліетиленоксид – 400, поліетиленоксид – 1500, ланолін безводний.

Показания

Для догляду за інтимною зоною (слизової оболонки статевих органів) у жінок.

Інгредієнти, що входять до складу мають протизапальні та бактерицидні властивості, відновлюють мікрофлору слизової оболонки статевих органів, запобігають виникненню грибкових захворювань, усувають свербіж оболонки статевих органів, нормалізують співвідношення естрогенів, прогестинів і андрогенів.

Танін пірогалової групи (до 25%), що міститься в екстракті іван-чаю, пектин і флавоноїди (зокрема, гіперозид) надають виражений протизапальний ефект, у зв’язку з цим екстракт застосовують при запальних захворюваннях жіночої репродуктивної системи. Екстракт іван-чаю  має кровоспинну і ранозагоювальну дію.

До складу екстракту трави еспарцету піскового входять флавоноїди (кемферол, астралгін, кверцетин, рутин), безазотисті сполуки, вуглеводи, ферменти, аскорбінова кислота, цинк, таніни, кумарин, птерокарпани (медикарпин), вітаміни – B, C, PP, E, мікроелементи – цинк, селен, залізо, кобальт. Надходження до організму екстракту еспарцету піскового захищає системи біосинтезу статевих гормонів, оптимізує гормональний баланс, який порушується внаслідок стресів, хронічних хвороб, шкідливих умов зовнішнього середовища. Активні компоненти екстракту помірно стимулюють окситоцинові рецептори і надають послаблюючу дію на гладкі м’язи нижнього сегмента матки.

Вітамін Е (альфа-токоферолу ацетат) має антикоагулянтні властивості, запобігає внутрішньо судинному згортанню крові, чинить також протизапальну та виражену антиоксидантну дію, тим самим значно покращуючи гормональний фон жінки та працю внутрішніх органів.

Противопоказания

Не слід використовувати при індивідуальній несприйнятливості компонентів, дітям до 14 років. У період вагітності використовувати  за рекомендацією лікаря.

Способ применения и дозы

Вагінально по 1-2 капсули на добу протягом 10 діб.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури від 2 °С до 25 °С.

Строк придатності

24 місяці від дати виробництва.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Экзестерин Плюс капсулы вагин. №10

18.04.2024

Свечи соответствуют указанной характеристики. Рекомендую