Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Elfa Pharm Aqua Med (Эльфа Фарм Аква Мед) Ночной крем-регидрант 40 мл

Код: 66771
Elfa Pharm Aqua Med (Эльфа Фарм Аква Мед) Ночной крем-регидрант 40 мл
Цена от 95.50 до 95.50 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

восстанавление сухой и очень сухой кожи

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Elfa Pharm Aqua Med (Эльфа Фарм Аква Мед) Ночной крем-регидрант 40 мл

Состав

Зневоднена шкіра потребує регулярного догляду, що має на увазі використання необхідних косметичних засобів як днем, так і вночі. Коли організм перебуває в стані спокою, відбувається більш ефективне його відновлення. Протягом дня шкіра схильна до впливу зовнішніх факторів: вітер, сонце, стреси, екологія, і інші. які залишають свій слід на стані шкіри. Основне завдання - зменшити їх вплив, використовуючи денний крем. А нічний - це можливість дати шкірі "відпочити", відновитися, і отримати необхідну для здорового стану і вигляду кількість поживних і зволожуючих речовин
До складу Нічного крему-регідратанти Aqua MED від Elfa Pharm входять компоненти, які природним чином наповнюють шкіру вологою і живлять її. Відмінною рисою цього засобу є подвоєне вміст гіалуронової кислоти, основне завдання якої - зв'язати і утримати молекули води, сприяючи її тривалого засвоєнню всередині клітин шкіри і подальшого зволоженню. Термальна вода збагачує шкіру магнієм, калієм, кремнієм і іншими мінералами, що сприяють утриманню вологи.
Масло Бабассу відновлює захисний бар'єр і перешкоджає випаровуванню вологи з шарів шкіри.
Масло Ши має хороші проникаючі властивості, що дає можливість доставити поживні речовини в найглибші шари шкіри, а також сприяє відновленню бар'єрних функцій шкірного покриву.
Гліцерин, аллатоін, токоферол і сквалан виконують зволожуючу, регенеруючу і протизапальну функції, утримують вологу, а також виступають в ролі природних для шкіри кондиціонерів.

Такий комплексний підхід є залого чудового результату - на ранок шкіра зволожена, свіжа і виглядає такою, що відпочила.

Нічний крем-регідратанти Aqua MED від Elfa Pharm рекомендується використовувати як частину комплексного догляду за збезводненої шкірою. Важливо: перед використанням необхідно провести процедуру очищення шкіри обличчя, щоб дати можливість молекулам харчування проникнути глибоко в шари шкіри. Для очищення рекомендується використання міцелярних Води Aqua MED, яка максимально схожа за складом. Тим самим забезпечується відсутність подразнень і дискомфорту, оскільки косметичні засоби Aqua MED Elfa Pharm є гіпоалергенними і підходять для шкіри будь-якого типу.

Регистрационные данные

Инструкция для: Elfa Pharm Aqua Med (Эльфа Фарм Аква Мед) Ночной крем-регидрант 40 мл

Производитель: Эльфа ФФ (Украина, Коростень)

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Elfa Pharm Aqua Med (Эльфа Фарм Аква Мед) Ночной крем-регидрант 40 мл

По этому товару ещё нет отзывов