Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Elfa Pharm Hair Med (Эльфа Фарм Хеир Мед) Бальзам для чувствительной кожи головы 200 мл

Код: 76074
Elfa Pharm Hair Med (Эльфа Фарм Хеир Мед) Бальзам для чувствительной кожи головы 200 мл
Цена от 204.07 до 204.07 грн

Наличие в 1 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Elfa Pharm Hair Med (Эльфа Фарм Хеир Мед) Бальзам для чувствительной кожи головы 200 мл

Состав

Aqua, Cetearyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Cetrimonium Chloride, Salvia Hispanica Seed Oil, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, PPG-3 Caprylyl Ether, Hydroxyethyl Cellulose, Sodium Acetate, Cellulose, Citric Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Linalool.

Опис

Чутлива шкіра голови - неприємний стан постійного свербіння, відчуття стягнутості і дискомфорту шкіри. Ці неприємні симптоми можуть бути викликані безліччю причин. Шкіру можуть подразнювати агресивні молекули доглядаючих засобів для волосся. У тому числі часто подразники містяться в бальзамах і масках. Потрапляючи на шкіру голови, ці засоби можуть викликати свербіж і почервоніння на шкірі. Деякі компоненти можуть покривати шкіру плівкою, непроникною для кисню, живильних або лікувальних компонентів.

Саме тому, якщо шкіра голови чутлива, необхідно підбирати не тільки спеціальний шампунь, але і спеціальний бальзам, такий як Hair Med Sensitive. Він призначений для догляду за волоссям власників чутливої ??шкіри голови і під час терапії лупи. Його спеціальна фармацевтична формула створена таким чином, що навіть при попаданні на шкіру голови, бальзам не подразнює її і не викликає свербіння.

Чому бальзам Hair Med Sensitive підходить в період лікування лупи? Справа в тому, що для терапії лупи важливо, щоб спеціальний шампунь проникав в шкіру голови. Але багато бальзамів містять речовини, що створюють на шкірі голови щільну плівку. Через це вони заважають лікуванню, знижуючи ефективність активних молекул. Бальзам Hair Med Sensitive пом'якшує і розплутує волосся без утворення плівки. Більш того, навіть потрапляючи на шкіру голови, він не викликає подразнення і липкості. Таким чином, цей бальзам є абсолютно безпечним навіть в період терапії лупи.

Бальзам Hair Med Sensitive ідеально підходить для догляду за тонким волоссям на кожен день. За рахунок олії насіння чіа, він забезпечує живлення і зволоження волосся. Надає волоссю гладкість і полегшує розчісування. Не обтяжує волосся, зберігаючи природний об’єм. Застосовується для полегшення розчісування як після щоденного, так і після терапевтичного шампуню.
Бальзам необхідно наносити на всю довжину волосся, відступаючи від коріння. Витримати на волоссі і змити великою кількістю теплої води. Волосся стає гладким і слухняним. Бальзам Hair Med Sensitive полегшує укладання волосся і зберігає їх свіжий вигляд надовго.

Способ применения и дозы

Нанести необхідну кількість бальзаму на прикореневу зону і рівномірно розподілити по всій довжині волосся. Залишити на 2-3 хвилини. Ретельно сполоснути.

Застереження

Тільки для зовнішнього застосування. При попаданні в очі промити водою. Можлива підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Регистрационные данные

Инструкция для: Elfa Pharm Hair Med (Эльфа Фарм Хеир Мед) Бальзам для чувствительной кожи головы 200 мл

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Elfa Pharm Hair Med (Эльфа Фарм Хеир Мед) Бальзам для чувствительной кожи головы 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов