Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Elfa Pharm Hair Med (Эльфа Фарм Хеир Мед) Шампунь против перхоти 150 мл

Код: 76073
Elfa Pharm Hair Med (Эльфа Фарм Хеир Мед) Шампунь против перхоти 150 мл
Цена от 222.31 до 286.32 грн

Наличие в 327 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

красота и здоровье

Форма выпуска

Мыла и шампуни

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Elfa Pharm Hair Med (Эльфа Фарм Хеир Мед) Шампунь против перхоти 150 мл

Состав

Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Propylene Glycol, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Selenium Sulfide, PPG-3 Caprylyl Ether, Panthenol, Allantoin, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Polyquaternium-10,  Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Parfum, Citric Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Limonene.

Опис

Лупою називають білі або жовтуваті лусочки, які помітні на шкірі голови, біля коріння волосся і на одязі. За статистикою лупа як симптом знайома кожному другому жителю Європи. Крім лусочок, неприємні відчуття викликають підвищена сальність, свербіж і запалення шкіри голови.

Якщо лусочки великі, волосся швидко стає жирним і неохайно виглядає, шкіра свербить - це жирна лупа або себорея. З'являється вона найчастіше через ослаблення імунітету. Збивається цикл оновлення клітин епітелію шкіри голови. Вони інтенсивно діляться і відмирають, але не відлущуються належним чином. Мертві клітини-лусочки залишаються на поверхні. При цьому активуються сальні залози, надлишковий жир буквально «склеює» лусочки між собою. Виникають видимі оку великі пластівці. У цьому середовищі інтенсивно розмножується грибок, позразнюючи шкіру. Запалена шкіра червоніє і свербить. Сильно виражена себорея іноді вимагає консультації дерматолога і лікування протигрибковими препаратами.

Для вирішення проблеми жирної лупи необхідний сильний засіб комплексної дії. Фахівці Elfa Pharm створили шампунь Hair Med Anti-Dandruff, яки впливає на всі патологічні механізми утворення лупи.

Основний компонент шампуню - дисульфід селену нового покоління. Активна молекула працює в трьох напрямках - зменшує надлишкову жирність шкіри голови, нормалізує ділення клітин і пригнічує грибок. За рахунок такої комплексного дії швидко йдуть всі неприємні симптоми - сальність і неохайний вигляд, лусочки, свербіж і запалення. Терапевтична дія селену посилюється заспокійливим і протизапальним ефектом пантенола і аллантоїна, які входять до складу шампуню.

Шампунь Hair Med Anti-Dandruff необхідно застосовувати суворо відповідно до терапевтичної схеми. Нанести на вологу шкіру голови, розподілити і витримати 3 хвилини. Змити великою кількістю води. Шампунь застосовується 2 рази на тиждень. Курс застосування - 6 тижнів. Якщо необхідно мити голову кожен день - застосовувати м'який шампунь Hair Med Sensitive, який не подразнює шкірний покров і не утворює плівку, що перешкоджає проникненню активних компонентів в шкіру голови.

За рахунок потужного дії дисульфіду селену нового покоління, шампунь Hair Med Anti-Dandruff швидко позбавляє від симптомів лупи, не викликаючи звикання. Алантоїн і пантенол підтримують здоровий стан шкіри голови і стимулюють ріст волосся. Такий комплексний фармацевтичний підхід гарантує вирішення проблеми лупи надовго.

Способ применения и дозы

Нанести на вологу шкіру голови. Змити. Нанести повторно і залишити на 3 хвилини. Ретельно сполоснути.

Використовувати 2-3 рази в тиждень протягом 6 тижнів. Якщо необхідно мити голову кожен день - застосовувати м'який шампунь Hair Med Sensitive.

Застереження

Тільки для зовнішнього застосування. При попаданні в очі промити водою. Можлива підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Регистрационные данные

Инструкция для: Elfa Pharm Hair Med (Эльфа Фарм Хеир Мед) Шампунь против перхоти 150 мл

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Elfa Pharm Hair Med (Эльфа Фарм Хеир Мед) Шампунь против перхоти 150 мл

По этому товару ещё нет отзывов