Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для шеи и зоны омолаживающая 35+ 20 мл

Код: 76170
Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для шеи и зоны омолаживающая 35+ 20 мл
Цена от 61.46 до 65.20 грн

Наличие в 107 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

косметология, разглаживание морщин

Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для шеи и зоны омолаживающая 35+ 20 мл

Состав

Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Sodium Polyacrylate, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Опис

Косметичні засоби, апаратні процедури, маски та інше сприятливо впливають на стан шкіри обличчя, допомагаючи зберегти її свіжість і молодість, але шия і декольте також потребують ретельного догляду. На відміну від шкіри обличчя, на цих ділянках мало сальних залоз, і вікові зміни проявляються на них раніше і більш явно. У зоні шиї і декольте шкіра тонка, тому дуже сприйнятлива до зовнішніх чинників які впливают: ультрафіолет, сухість повітря, температурні зміни. У ци

Нанести рівним шаром на обличчя і шию. Наносити по масажних лініях, уникаючи області навколо очей і губ.

Зняти косметичним спонжем через 20 хвилин. Після зняття маски може з'явитися відчуття липкості, яке зникне через 15 хвилин.

Застосовувати 1-2 рази в тиждень.

х зонах відсутня підшкірно-жирова тканина, циркуляція крові повільніше, і тонус м'язів нижче, тому саме шия і декольте можуть видавати вік, якщо не забезпечити їх належним доглядом.

Elfa Pharm створила маску, яка враховує особливі потреби, пов'язані з віковими змінами. Lico+med маска для шиї і зони декольте забезпечить шкірі особливий догляд з поживним і підтягуючим ефектом. Завдяки ретельно підібраному складу, маска не тільки допомагає боротися з проблемою, але і доглядає за шкірою.

  • Комплекс SYN-AKE має схожий зі зміїною отрутою механізм роботи: його активні компоненти інтенсивно впливають на клітини шкіри, тим самим забезпечують підтягуючий ефект і розгладження зморшок. Цей компонент створює «ефект ботокса», які дозволяє позбавиться навіть від глибоких зморшок.
  • Олія ши, відома своїми корисними для шкіри властивостями, виконує свої основні функції: інтенсивно живить шкіру до найглибших шарів, виступає в ролі природного захисту від УФ-випромінювання, і також бореться зі зморшками.
  • Сік алое вера забезпечує додаткову регенерацію клітин шкіри, загоює дрібні пошкодження, а також дбайливо заспокоює шкіру.

Результатом синергії аскорбінової і лимонної кислот є ефект ліфтингу - ці речовини володіють антивіковою і омолоджуючою дією, підвищують пружність шкіри і працюють як антиоксидантні елементи.

З метою досягнення результату, використання маски слід зробити регулярною процедурою. Ефект помітний після першого ж застосування - шкіра виглядає свіжою і сяючою, а регулярне використання забезпечує збереження молодості вашої шкіри в зоні шиї і декольте.

Способ применения и дозы

Нанести рівним шаром на обличчя і шию. Наносити по масажних лініях, уникаючи області навколо очей і губ.

Зняти косметичним спонжем через 20 хвилин. Після зняття маски може з'явитися відчуття липкості, яке зникне через 15 хвилин.

Застосовувати 1-2 рази в тиждень.

Регистрационные данные

Инструкция для: Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для шеи и зоны омолаживающая 35+ 20 мл

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска для шеи и зоны омолаживающая 35+ 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов