Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска-лифтин для уменьш. втор. подбородка 40+ 20 мл

Код: 76175
Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска-лифтин для уменьш. втор. подбородка 40+ 20 мл
Цена от 73.79 до 78.50 грн

Наличие в 2 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

улучшение состояния кожи, общеукрепляющее

Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска-лифтин для уменьш. втор. подбородка 40+ 20 мл

Состав

Aqua, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Sorbitan Laurate, Hydroxyethylcellulose,  Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Squalane, Polybutene, Cetearyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Sodium Polyacrylate, Parfum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Geraniol,  Benzyl Salicylate, Heхyl Cinnamal, Limonene.

Опис

З віком в організмі знижується інтенсивність вироблення колагену і еластину, м'язи шиї слабшають, що призводить до утворення «другого підборіддя» - глибокого провисання шкіри шиї. З причини уповільнення процесів регенерації та обміну речовин вона стає зморшкуватою, більш в'ялою, змінюється овал обличчя. Також на появу «другого підборіддя» впливає ряд факторів, на які варто звернути увагу заздалегідь: малорухливий спосіб життя, ожиріння, постава, сидяча робота, і, звичайно, спадковість. У боротьбі з другим підборіддям найефективніше буде використання комплексного підходу - виконання спеціальної гімнастики і використання косметичних засобів і масок.

Elfa Pharm розробила рецептуру, яка здатна значно поліпшити зовнішній вигляд і стан шкіри і зменшити друге підборіддя. Маска-ліфтинг Lico+Med для зменшення другого підборіддя 40+. Дія комплексу IDEALIFT направлена на поліпшення стану шкіри і підтягування овалу обличчя. Його активні компоненти активізують роботу клітин шкіри, стимулюють синтез колагену і еластину, що значно впливає на пружність шкіри. Також пептиди, проникаючи в усі шари шкіри, зміцнюють контури обличчя, роблячи його більш чіткими, і відчутно зменшують провисання шкіри в проблемних місцях, зокрема, в області підборіддя.

Речовини, що входять до складу маски комплексно впливають на шкірний покров на клітинному рівні, забезпечуючи додатковий догляд і заповнюючи нестачу елементів, природнє вироблення яких впливає на зовнішній вигляд шкіри.

  • олія аргани - відновлює ліпідний бар'єр, підсилює захисні функції шкіри, підвищує її пружність і еластичність, а також сприяє тривалому утриманню вологи всередині всіх шарів. Аргана покращує регенеративні функції шкіри, має антиоксидантний і омолоджуючий ефект.
  • олія іланг-ілангу - нормалізує процеси підшкірної мікроциркуляції, вирівнює шкірний рельєф, захищає шкіру від негативного впливу зовнішніх факторів і виступає в якості природного протизапального елементу.
  • сквалан - виконує функцію утримання вологи, не допускає пересушування шкірних покровів, в складі маски виконує функцію природного антивікового компоненту.

Маска-ліфтинг Lico+Med для зменшення другого підборіддя 40+ Lico + Med ефективно відновлює каркасні волокна, підкреслює контури обличчя і сприяє зменшенню другого підборіддя.

Способ применения и дозы

Нанести рівним шаром на обличчя і шию. Наносити по масажних лініях, уникаючи області навколо очей і губ.

Зняти косметичним спонжем через 20 хвилин. Після зняття маски може з'явитися відчуття липкості, яке зникне через 15 хвилин.

Застосовувати 1-2 рази в тиждень.

Регистрационные данные

Инструкция для: Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска-лифтин для уменьш. втор. подбородка 40+ 20 мл

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Elfa Pharm Lico Med (Эльфа Фарм Лико Мед) Маска-лифтин для уменьш. втор. подбородка 40+ 20 мл

По этому товару ещё нет отзывов