Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Elfa Pharm Mama Care (Эльфа Фарм Мама Кеа) Крем для профилактики растяжек 150 мл

Код: 76127
Elfa Pharm Mama Care (Эльфа Фарм Мама Кеа) Крем для профилактики растяжек 150 мл
Цена от 109.20 до 144.65 грн

Наличие в 2 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

проб. лечение растяжек, рубцов

Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Elfa Pharm Mama Care (Эльфа Фарм Мама Кеа) Крем для профилактики растяжек 150 мл

Состав

Aqua, C12-15-alkyl Benzoate, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Glycerin, Hydroxyethyl Urea, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Snail Secretion Filtrate, Chondrus Crispus, Panthenol, Ceteareth-20, Dimethiconol, Dimethicone Crosspolymer,  Sodium Polyacrylate, Xanthan Gum, Urea, Ethanolamine, Parfum, Propylene Glycol, Citric Acid, Chlorphenesin, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Limonene,  Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hydroxycitronellal, Geraniol.

Опис

На появу стрий впливає безліч факторів: харчування, якість надходження в організм вітамінів, стрімкість збільшення ваги і вік. З настанням вагітності відбуваються зміни гормонального фону, і це призводить до нестабільного вироблення природних гормонів, таких як естроген і прогестерон. Це в свою чергу провокує нестачу в організмі еластину і колагену, що відображається на стані шкіри і її реакції на зміни. У зв'язку з цим шкіра втрачає свою еластичність, стає тоншою, і внутрішні шари розриваються, утворюючи стриї.

Від вже наявних стрий позбутися практично неможливо, але, використовуючи певні засоби для профілактики, можна запобігти їх появі або звести кількість до мінімуму. Шкіра, яка страждає від нестачі жирних кислот, більше схильна до утворення стрий через сухість і дефіцит природного колагену. Вона більш вразлива і погано піддається природному для вагітності розтягуванню. У ситуації недостачі омега-кислот і ряду ліпідів, їх можна відшкодувати за допомогою насичених косметичних засобів.

Крем для профілактики розтяжок Mama Care, поповнює нестачу вологи і утримує її всередині шкірного покрову, запобігаючи пересиханню і появю можливих пошкоджень.
Комплекс активних речовин крему підсилює захисні функції шкіри, живить її, підсилює синтез підтримуючих волокон шкіри, і насичує корисними елементами.

  • екстракт слизу равлика (Poly Helixan) - містить натуральний алантоїн, що виповнює регенеруючу функцію. Заповнює дефіцит еластину і колагену в шкірних покровах, тим самим підвищуючи пружність і еластичність. Значно покращує загальний стан шкіри.
  • олія ши - також позитивно впливає на рівень колагену і еластину в шкірі, сприяючи їх заповненню. Ефективно захищає шкіру від ультрафіолету і згубного впливу навколишнього середовища. Стимулює кровообіг в шкірних покровах, підвищуючи якість надходження поживних речовин в усі шари епідермісу;
  • сечовина - виконує функцію утримання вологи в організмі, виступає в якості протизапального елементу;
  • олія кокосу - насичує шкіру жирними кислотами, активізує регенеративні функції шкіри;
  • екстракт морських водоростей - відповідає за поліпшення кровообігу і природних процесів загоєння, виконує дренажну функцію, сприяє зняттю набряків.

Крем для профілактики розтяжок Mama Care містить максимальну кількість споріднених шкірі речовин, що компенсують нестачу природного колагену і еластину за рахунок своїх корисних властивостей. У складі повністю відсутні парабени, барвники та мінеральні олії.

Противопоказания

Підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Способ применения и дозы

Наносити м'якими масажними рухами на злегка вологу шкіру 1-2 рази на добу з першого триместру, включаючи післяпологовий період

Регистрационные данные

Инструкция для: Elfa Pharm Mama Care (Эльфа Фарм Мама Кеа) Крем для профилактики растяжек 150 мл

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Elfa Pharm Mama Care (Эльфа Фарм Мама Кеа) Крем для профилактики растяжек 150 мл

По этому товару ещё нет отзывов