Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Elfa Pharm Panthenol (Єльфа Фарм Пантенол) Гель для тела 75 мл

Код: 76214
Elfa Pharm Panthenol (Єльфа Фарм Пантенол) Гель для тела 75 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Elfa Pharm Panthenol (Єльфа Фарм Пантенол) Гель для тела 75 мл

Состав

Aqua, Panthenol, Arnika Montana Flower (Arnika) Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Propylene Glycol, Retinyl Palminate, Diazolidinyl Urea, Beta-Carotene, Methylparaben, Propylparaben.

Засіб №1 для регенерації шкіри

Гіпоаллергенно

Не містить ароматизатор і барвники

Не дратує слизові оболонки

Пантенол 7%

Показання до застосування: допоміжний засіб у комплексному догляді за проблемними ділянками шкіри. Застосовується для догляду за обличчям, тілом. 

Декспантенол, що входить до складу: сприяє регенерації, мінімізуючи візуальні сліди травми; не дратує слизову оболонку, сприяє її регенерації (наприклад, після герпетичних висипів у куточках губ).

Рекомендується до застосування від 3 років.

Активні компоненти: декспантенол, ретиніл-пальмітат (вітамін А), бета-каротин, екстракт арніки гірської.

Механізм дії препарату:

Захисна функція. Декспантенол перетворюється в тканинах на пантотенову кислоту (вітамін В5), що є компонентом коензиму А (КоА). Коензим бере участь у найважливіших реакціях обміну речовин: каталізує синтез жирних кислот і сфінголіпідів у шкірі, що мають вирішальне значення для формування рогового шару та підтримки цілісності клітинних мембран. Унаслідок цього зменшується трансепідермальна втрата вологи (шкіра зволожена), відновлюється захисний шар шкіри (усунення лущення і відчуття стягнення).

Регенерація тканин. Декспантенол і вітамін А активізують проліферацію фібробластів і процес грануляції епітелію. Унаслідок цього прискорюється загоєння пошкоджених ділянках тканин із формуванням рівномірного забарвлення. Завдяки гелевій формі та оскільки не містить потенційних алергенів, гель можна наносити на слизові оболонки.

Зниження симптомів подразнення. Екстракт арніки гірської підсилює дію декспантенолу та має виражені протизапальні властивості. Унаслідок цього полегшуються основні симптоми пошкодження й подразнення шкіри (почервоніння, лущення, відчуття стягнення). 

Способ применения и дозы

Нанести на проблемні ділянки шкіри невелику кількість гелю. За потреби процедуру повторювати кожні 2-3 години. Для досягнення оптимального ефекту, рекомендується систематично наносити на пошкоджені ділянки тканин впродовж 7-10 днів. Не допускати потрапляння в очі!

Регистрационные данные

Инструкция для: Elfa Pharm Panthenol (Єльфа Фарм Пантенол) Гель для тела 75 мл

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Elfa Pharm Panthenol (Єльфа Фарм Пантенол) Гель для тела 75 мл

По этому товару ещё нет отзывов